Viem že strielam do tmy, ale aj tak sa spýtam či náhodou sa dakto nepokúšal túto omáčku spraviť doma. Strašne nenormálne mi to chutí,zvykol som to jest aj päť razí do týždňa na obed! .Tu kde som v zahraničí to nemajú... Resp. som našiel Hamé-čo je humus
urcite nie je tak zlozite vygooglit si recept na omacku na spagety
no, zlozenie je: voda, paradajkový pretlak, sója 9%, bravčové mäso 7%, cibuľa, kukurično-ryžová múka, cukor, repkový olej, jedlá soľ, zmes korenín v rôznom pomere
tak keby si nenasiel nic lepsie, mozes si skusit spravit vlastny recept
ja by som take veci nekupovala no, najlepsie je spravit si vsetko co sa da doma
@tom1995cz tak recept ti nepoviem, ale máš pravdu, morca-della od tatrakonu je mrte dobrá fakt luxus a tá od hamé vyzerá aj chutí ako pomije pre prasce
srať na to teda...
akurát som si kúpil 22 malých konzierv z internetoveho obchodu, sice to vyjde draho ale neverím svojim kuchárskym schopnostiam natoľko aby som to len od oka skúšal a skúšal... ani som v živote sójové fazuľky v obchode nespotrehol
@billyjoe pamätám si keď som celý hladný jebol tú kokotinu od hamé a mal som si chuť jazyk odrezať od tej chute krásnej...
hamé nech sa sústredí na paštiky a nesere do špagiet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
no, zlozenie je: voda, paradajkový pretlak, sója 9%, bravčové mäso 7%, cibuľa, kukurično-ryžová múka, cukor, repkový olej, jedlá soľ, zmes korenín v rôznom pomere
tak keby si nenasiel nic lepsie, mozes si skusit spravit vlastny recept
ja by som take veci nekupovala no, najlepsie je spravit si vsetko co sa da doma
základ vieš: mleté maso, sojové fazulky a pretlak...zvyšok je už len korenie (čo sa hodí k pretlaku tymián, oregano a tak)
akurát som si kúpil 22 malých konzierv z internetoveho obchodu, sice to vyjde draho ale neverím svojim kuchárskym schopnostiam natoľko aby som to len od oka skúšal a skúšal... ani som v živote sójové fazuľky v obchode nespotrehol
hamé nech sa sústredí na paštiky a nesere do špagiet