Caute, nemate nejake jednoduche recepty, kt. mi pomozu pribrat? Naj ak by boli bezmasite, resp ak by sa dala ta masova zlozka nahradit Cely zivot som chudunka a teraz, ked som sa konecne dostala na nejaku lepsiu vahu, som ich zase schudla kvoli stresu
@mielikki hej to mi je jasne, len teraz momentalne nemam kedy chodit do nejakeho fitka, pretoze popri praci a skole mi zostava cas uz iba na nasich dvoch psikov, ktorych musim vacsinu casu vencit separatne, lebo obidvaja preferuju uplne odlisne aktivity
Brat mal od doktorky rôzne lieky/prášky/kašičky na pribratie, chodil aj cvičiť, žral ako o život a vysledok po polroku/roku bolo že pribral kilo
takže už má 52 kg a 189 cm
Urcite nechceš mastnu pneumatiku s tukou a cukru bielooviny,dobre sacharidy dobre tuky len toho jedz viac.. idealne si stiahni kaloricku tabulku do fonu.rataj si kalorie a uvidis ze jes malinko preto nepriberas a cvic
ja by som skôr šla do vecí, ktoré sú zdravé ale zároveň vysokokalorické a plné zdravých tukov avokádo, oriešky, orieškové maslá (ako napr. arašidové, mandlové,..) a potom jasné že zväčšiť prílohy aj mäso k tomu snažiť sa jesť ideálne 6 jedál denne
Ja pre teba síce nemám žiadny tip na konkrétne jedlo, ale mne osobne pomohlo (a stále pomáha) používať appku Kalorické tabuľky na sledovanie kalórií. Sledovanie v zmysle, že nech mám prehľad, a nech viem, či vôbec mám kalorický surplus a či teda vôbec reálne môžem pribrať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a keď sa mi to podarilo, šlo všetko len na to najmenej žiaduce miesto (brucho)
vypapkaním sa to veľmi nepôjde, aspoň nie bez nejakej pohybovej aktivity :/
takže už má 52 kg a 189 cm
doma sa dá veľa
a isto aj so psíkmi sa dá niečo vymyslieť, keď ich pôjdeš venčiť, hocičo
a hlavne nečakaj žiadne radikálne a rýchle rozdiely