Myslím, že by to nemalo predstavovať nejak extra komplikovanú operáciu. Skús online návody a zvládneš to..., pokiaľ nie, začni nanovo. Každý má svoje začiatky...
1200 sk vobec nie je vela. Ked si vezmes, ze praca servisaka za kazdu zacatu hodinu stoji od 300sk hore (kludne 400-500 zalezi od toho ci je to v BA, alebo niekde v Krompachoch). Instalacia windowsu na shit pocitac kludne 1 a pol hodiny, najdenie vsetkych driverov s instalaciou a restartami hodina, stiahnutie a instalacia windows aktualizacii kludne hodina (to je fakt pomaly proces). Instalacia antiviru a firewallu tiez zopar minut atd... Samozrejme servisak sa nejde predtrhnut od prace, takze tych 1200sk je viac nez realnych.
ja to robievam ludom z okolia, reinstalacia, drivery, zaloha dat a instalacia nejakych zakladnych veci co potrebuju vsetko spolu za 10€ a dobre natom zarabam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
1200 SK ?!!!!
Veď ja si to robím sám, každé 3 mesiace, to by som sa nedoplatil !
Veď je to primitívne, dávaš len áno, áno, áno, čakáš, áno, áno ..
Ale vopred si stiahni drivere na net, zvukovku, grafickú a tak ..
A, maximálne rozdeliť patrície, ale aj to je ľahké...
Veď ja som taká ochotná duša, že by som ti to spravil sám, zadarmo, kebyže si z KE !
Ale veľa ľudí nedáva také veci do rúk 14 ročným.. -.-
Ja ti to urobím za 10€, OK ? =D
Ja ti to urobím za 10€, OK ?
Ak budeš mať záujem, napíš TS a dám návod
problem je že všetci majú nejakého staršie brata alebo kamoša, ktorý sa rozumie do PC - len ja som sama
@kevin nie som s košic
a k téme, samozrejme že to je výhodnejšie keď to spravíš sama, a podľa mňa 90% z tvojich kamarátov a možno aj kamarátiek to bude vedieť spraviť ...
Prípadne ti to môžem nainštalovať ja, robil som to už veľa krát, len za 5€ ( zatiaľ som najlacnejší
tu máš návod ako si to sama preinštalovať
A to by prišli urobiť k tebe? Lebo ak áno, tak oni si dosť účtujú za dopravu, tak možno preto taká suma.
A skús najísť nejaký návod na internete, povytláčaj si ho alebo si zapíš to, čo budeš potrebovať a urobíš si to aj sama
btw. odkiaľ si?
Aj na roznych forach sa da najst navod, najlepsie je najst si niekoho v svojom blizkom okoli, niekoho kto to vie.