Ahojte, neviem ci vsetci pozerate Tv asi nie vsetci, ale ti co ste zachytili reklamu na seat arona.. mozte mi niekto prosim vysvetlit tu reklamu??
Mne pride tak strasne stupidna ale mam pocit, ze mozno jej len nerozumiem. Dakujem
Ak myslíš tento spot, tak to má predstavovať Nový Seat Arona ako bezpečné auto. Chápeš, prezervatív, antikoncepcia a nakoniec Seat Arona ako bezpečné auto. Ale tiež si niekedy hovorím, čo sa ľudia vymýšľajú tie reklamy a ešte im niekto za to platí horibilné sumy. pff
@3 aaa, hento som videl. tiez som na to cumel, ze co to sakra... a dali to nejak pocas sprav alebo tak, ved akoze, chudaci rodicia, co musia potom odpovedat na otazky
toto je ešte v norme... ale mňa mrte vytáčajú reklamy na pracie prášky, ako sa dve baby stretnú v divadle a že aké máš krásne žiarivé šaty, určite sú nové a druhá že nie, že ich vyprala v perwole a vytiahe ho z kabelky
a nehovorím ani o alzákovi... toho by som na mieste zabil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ak myslíš tento spot, tak to má predstavovať Nový Seat Arona ako bezpečné auto. Chápeš, prezervatív, antikoncepcia a nakoniec Seat Arona ako bezpečné auto. Ale tiež si niekedy hovorím, čo sa ľudia vymýšľajú tie reklamy a ešte im niekto za to platí horibilné sumy. pff
ak teda sami rodicia si ich nekladu
a nehovorím ani o alzákovi... toho by som na mieste zabil