Tak ja mám s reklamáciou notebookov dobré skúsenosti, žiadna neuznaná reklamácia, aj keď som mal také chyby že "raz za čas nefunguje....". Ale u NAY to nebolo, ale nepoznám nikoho kto by si na NAY sťažoval.
@riki137 No ja zas poznam furu ludi, ktori maju s nay zle skusenosti a ja patrim tiez medzi nich. Ale tak. Mozno zavisi od toho v akom meste. Ale co viem od znamych tak v Presove a podobne u nas v Michalovciach to nie je bohvie co.
Ked ma vyrobok este zaruku tak si nenavyberas ... nasleduje reklamacia ... ak s vysledkom nieje zakaznik spokojny ... moze vyrobok hodit o zem, ci sa zaprisahat ze v navstivenom obchode uz nic nekupi, moze sa stazovat kde chce, moze si kupit novy alebo niekde inde dat do opravy ten stary, alebo ten stary predat na suciastky, alebo pozerat von oknom, alebo nieco skombinovat.
Najlepsie je zistit kam vozi nay reklamacky bookov tejto znacky a ist rovno tam, pokial neberu reklamacky len sprostretkovane cez nay, tak byva pristup o 100% lepsi, sanca na uznanie vyssia a doba cakania kratsia.
v nay som bola reklamovať žehličku na vlasy, odniesla som ju tam v pôvodnej krabici a bločkom, povedala som, že som ju dala do zásuvky a niečo v nej puklo, zobral krabicu, napísal na ňu "NEFUNGUJE" a hodil krabicu na zem, pozrel len či tam je nejaká žehlička, keby tam bola iná alebo kábel odrezaný tak si to nevšimne! ... vystavil papier a ja som si šla vybrať novú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Najlepsie je zistit kam vozi nay reklamacky bookov tejto znacky a ist rovno tam, pokial neberu reklamacky len sprostretkovane cez nay, tak byva pristup o 100% lepsi, sanca na uznanie vyssia a doba cakania kratsia.