Zdravím, objednal som si kravinu z česka a nie som s ňou spokojný tak odstupujem od kúpnej zmluvy..predajca žiada priložiť k predmetu kúpy aj originál faktúry...to sa mi nejak nezdá, samozrejme faktúru si prefotím ale bude mi to stačiť ak sa niečo "pokazí
prečo by mal chcieť originál faktúru? to je kravina. chcú ťa len pekne oblbnúť. však oni tú faktúru majú u seba, keď ti ju posielali. stačí im predsa kópia. nedaj sa obabrať!
Pri vacsich polozkach su faktury podpisovane perom predavajucim cize kazda faktura , podpisana perom je originalna. Aj keby ich bolo 20 jednu by si mal mat ty a druhu tvoj predajca. Nezda sa mi to....
Ale inak reklamacie vedia aj prekvapit Mne uplne v pohode vratili 10 000 korun a to som zavadu na tej veci sposobil sam Ale psst
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale inak reklamacie vedia aj prekvapit Mne uplne v pohode vratili 10 000 korun a to som zavadu na tej veci sposobil sam Ale psst