žiadna! do p*** zo všetkými reklamamy ... kto má pozerať tie sprostosti?! a naviše tie spoločnosti ludom tlačia do tých ích dutých gebul samé kaleráby !!!! .... a pomali nič pravda ... toty "ičkary" bi, abi, biľ, bistica, síkorka, ríl, kolo, smíkať sa, ... na tu máte pár úžasných slov ! a môžte si vyhoniť na nich !!!!! ... a posielam cmuk všetkým Y/Ipsilonfilom ............
Zaujímavé že keď niekto spraví nejakú gramatickú chybu ja si to väčšinou nevšimnem to asi preto že môj mozog číta slová ako celok a jednotlivé písmenká ho nezaujímajú .Takže tým som chcela len toľko že neznášam keď sa vo fórach ktoré nie sú o gramatike rieši gramatika. Teraz ju aj ja riešim ale len pre tie dva komentáre hore. Hlavné je aby to človek vedel prečítať. Vedomosti zakladateľa fóra ma nezaujímajú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a potom este jedna na axe ( ? ) lebo ten chalan tam mal strasne jebave brucho ale to som eeste bola nezadana
totock
predsa majster poriadok
jednoznačne najobľúbenejšia
Zaujímavé že keď niekto spraví nejakú gramatickú chybu ja si to väčšinou nevšimnem to asi preto že môj mozog číta slová ako celok a jednotlivé písmenká ho nezaujímajú .Takže tým som chcela len toľko že neznášam keď sa vo fórach ktoré nie sú o gramatike rieši gramatika. Teraz ju aj ja riešim ale len pre tie dva komentáre hore. Hlavné je aby to človek vedel prečítať. Vedomosti zakladateľa fóra ma nezaujímajú.
čo som komu spravil za také zhnusenie birdzu!!
...ale nie....chápem, že treba prachy na prevádzku. Som s tým zmierený
NAVIŠE sa píše s Y
POMALI na konci je taktiež Y
TO TÝ( íčkari) je mäkké I a nie Y
Takže ja len tak keď sa už bavíme o tej gramatike a I, Y.....
Viac nemám čo dodať...