nastavíš si trebárs denný rozpočet 10€ a keď ubehne 24 hodín od spustenia reklamy, zaplatíš prvých 10€ a tak to funguje, pokiaľ reklama neskončí/ju nezrušíš
veľa ľudí, ktorý mali reklamu na FB ju aj rýchlo zrušili, za prvé musíš si tam pridať platobnú kartu, prípadne paypal ale aj ten je spojený už z kartou, a FB si môže sťahovať koľko chce a potrebuje..oplatí sa mať čisto kartu pre túto reklamu
Tiež som čítal, že ľudia si nastavili CPC reklamu napr. za 6 centov a sťahovalo im to 9+, zacielenie dali na Slovensko, ČR a stránku im lajkli nejaký ľudia z kambodže alebo odkiaľ
Možno bannerová reklama ide ako tak ale nedávam tomu veľkú šancu. Toto ma odradilo od investície do FB reklamy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Tiež som čítal, že ľudia si nastavili CPC reklamu napr. za 6 centov a sťahovalo im to 9+, zacielenie dali na Slovensko, ČR a stránku im lajkli nejaký ľudia z kambodže alebo odkiaľ
Možno bannerová reklama ide ako tak ale nedávam tomu veľkú šancu. Toto ma odradilo od investície do FB reklamy
@majky538 mne prednedávnom dal facebook zdarma kupón na reklamy za 12€ tak za 4 dni som za to nachytal asi 60-70 fanúšikov...