telku v poslednej dobe radšej ani nezapínam lebo stačilo mi raz vidieť reklamu kde je šani a na internete komentáre ku reklame: "supééér..." a mal som zážitok(neviem či zábavný alebo traumatický z toho čo sa deje s ľuďmi) na celý život
@hippiechick veď hej, občas zapnem, ale reklamy tak či tak vždy prepnem jediná, čo sa mi páčila, bola nejaká... na niečo pre miminá, boli tam také 3 vyrehotané decká, to bolo sooo sweeet
zlé reklamy nepozerám, dobré si aj vyhľadám na nete.
ale okrem klasického problému, že väčšina reklám v telke je určená buď totálnym idiotom, alebo nahluchlým dôchodcom (banány len za 2,90, opakujeme len za 2,90, no je to možné? banány len za 2,90!)...koho preboha napadlo reklamovať v telke prípravky na vaginálnu mykózu a pod. je to ozaj ten typ produktu, ktorý je tak masovo využívaný že reklama by mohla zaujať celú verejnosť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale!- táto sa mi zase brutálne páči
čo už so mnou
ale okrem klasického problému, že väčšina reklám v telke je určená buď totálnym idiotom, alebo nahluchlým dôchodcom (banány len za 2,90, opakujeme len za 2,90, no je to možné? banány len za 2,90!)...koho preboha napadlo reklamovať v telke prípravky na vaginálnu mykózu a pod. je to ozaj ten typ produktu, ktorý je tak masovo využívaný že reklama by mohla zaujať celú verejnosť?