tie akoze "rekordy" su jasnim dokazom aku "uroven" ma tento web, takmer ziadnu. smutne, lebo ja som donedavna este veril ze tento web je ten najlepsiii. ale .....nebudem pisat konkretne, niekto mi dokazal ze tomu tak nieje.
@freedomko ty si typicky priklad cloveka, co nema na to abi robil admina. lebo ako admin, bi si na ziadnom normalnom webe, ktori ma urcitu uroven a zaklada si na spokojnosti uzivatelou, nemohol napisat to, co si teraz napisal ty. lebo uzivatelia tu niesu pre adminou, ale admini tu su pre uzivatelou. takisto na ziadnom normalnom webe, bi nemal admin mat svoj osobni nick, lebo svojimi komentarmi a poznamkami , priamo alebo nepriamo ovplivnuje spravanie uzivatelou v diskusiach. a to ze je niekto nejaki IT odbornik, este vobec neznamena ze ma na to robit admina. lebo ako admin sa musi clovek najprv odosobnit, a bit stale nad vecou. sa aspon trocha uvedom, ako pises a ako vystupujes, kedze robis aj admina. a birdz uz davno nieje web pre par ludii-kamaratou zo skoly,sidliska, mesta. a ver mi, je velky rozdiel robit admina pre "par" ludii, a robit admina pre web z tisickami ludiii.
» admin.webka.sk som uzivatel birdzu mozem ti vynadat aj vulgarne ako to tu robia iny nie som admin admin ti pise z nicku admin a potom je tu este tomas zakladatel ja ta mozem poslat kade lahsie lebo toto je sukromny nick a nie ADMINOVSKY byt admin tak to je niekde napisane ze som admin napr. admin je napisany kto nim je len to staci najst
a ako pozeram cital si jeho blog a komentoval si ho a sam ti odpisal "series si do huby" takze poprosim ta
JA NIE SOM ADMIN existuje tu len jeden admin A ver mi ze ja tu uz davno nemam tolko kamaratov kolko na zaciatku ked som sem dosiel... asi zo 15 sa na to vykaslalo lebo uz nemali cas alebo ich tu nieco nasralo alebo proste vyrastli z toho...
a ja tu nie som za ucelom ako ty aby som sa skusal obuvat do kazdeho do koho to kde pojde...
a prepac ze moj nazor je taky aky je ze ked sa cloveku nieco nepaci nech ide inam... neplatis si to.. za to ze si tu nic nedavas.. tak co nadavas ze je to na hovno chod proste prec a neries to co je na hovno porozpraval ludom naokolo ake je to strasne napis tu blog a nikdy viac nemsusis dojst je tu X ludi ktori napisali "idem prec... " a nedosli sem pol roka a zrazu sa vratili "BIRDZUJEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!" a pod stavy... kazdy je niaky a aj ty
ale to je uz o inom a ja uz musim ist do skoly takze mozem dopisat neskor
ja sa "neobuvam do kazdeho" , a ako si si uz mohol davnejsie vsimnut, ani nenadavam, co sa o poniektorich povedat neda.
vies, prave preto otom pisem,lebo treba trocha zmenit system, ved aj hore mas napisane ze "nenadavaj,diskutuj" a ked pridem v noci sem, tak skoro vzdi tu najdem v nejakej diskusii nadavky. nevravim ze je to tu nanic, teda....aby si ma chapal, kritika sa tyka len diskusiii.
ako som zbadala odkaz na adminovskú webku, tak som si povedala, že si to pozriem, tú som ešte nevidela, a čo nevidím? Gramatickú chybu: "na serverY" miesto " na serveri", čím nechcem vyrývať, len upozorniť na chybu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ADMIN = ADMIN
» admin.webka.sk som uzivatel birdzu mozem ti vynadat aj vulgarne ako to tu robia iny nie som admin admin ti pise z nicku admin a potom je tu este tomas zakladatel ja ta mozem poslat kade lahsie lebo toto je sukromny nick a nie ADMINOVSKY byt admin tak to je niekde napisane ze som admin napr. admin je napisany kto nim je len to staci najst
a ako pozeram cital si jeho blog a komentoval si ho a sam ti odpisal "series si do huby" takze poprosim ta
JA NIE SOM ADMIN existuje tu len jeden admin A ver mi ze ja tu uz davno nemam tolko kamaratov kolko na zaciatku ked som sem dosiel... asi zo 15 sa na to vykaslalo lebo uz nemali cas alebo ich tu nieco nasralo alebo proste vyrastli z toho...
a ja tu nie som za ucelom ako ty aby som sa skusal obuvat do kazdeho do koho to kde pojde...
a prepac ze moj nazor je taky aky je ze ked sa cloveku nieco nepaci nech ide inam... neplatis si to.. za to ze si tu nic nedavas.. tak co nadavas ze je to na hovno chod proste prec a neries to co je na hovno porozpraval ludom naokolo ake je to strasne napis tu blog a nikdy viac nemsusis dojst je tu X ludi ktori napisali "idem prec... " a nedosli sem pol roka a zrazu sa vratili "BIRDZUJEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!" a pod stavy... kazdy je niaky a aj ty
ale to je uz o inom a ja uz musim ist do skoly takze mozem dopisat neskor
ok,sorry.
ok,sorry.
ja sa "neobuvam do kazdeho" , a ako si si uz mohol davnejsie vsimnut, ani nenadavam, co sa o poniektorich povedat neda.
vies, prave preto otom pisem,lebo treba trocha zmenit system, ved aj hore mas napisane ze "nenadavaj,diskutuj" a ked pridem v noci sem, tak skoro vzdi tu najdem v nejakej diskusii nadavky. nevravim ze je to tu nanic, teda....aby si ma chapal, kritika sa tyka len diskusiii.
vravis pol roka pauza??? hmmmmmm..........
ok, nechaj tak, sorry za vsetko. cau.