To prvé je ten film, čo tak skalopevne tvrdím, že si ho v živote nepozriem, až sa mi raz snívalo, že u babky sa išlo pozerať jeho štvrté pokračovanie a naši sa ma pýtali, či sa vážne nechcem na to pozerať a keď som odmietla, tak hovorili, že je to len dobre, lebo inak by som umrela od smiechu?
videla som obidva...Trainspotting je celkom v pohode..mam rada filmy s touto tematikou, ale Requiem som ledva dopozerala do konca..ten film vyvolaval vo mne neskutocne zle pocity...videla som ho raz a popravde nemam potrebu ho vidiet viackrat
requiem for a dream je jeden z najlepších filmov čo som videl. scénáristu a režiséra (ktorých meno som teraz zabudol slight_smile: milujem a nenávidím zároveň
trainspotting som nevidel, len mi o ňom bolo veľa rozprávané, a myslím že som si potom pozrel asi prvé tri minúty, a nechal som to tak, už ani neviem prečo...
Trainspotting som nevidela, no Requiem je jeden z najlepších filmov pre mňa...a myslím, že smiať sa na ňom môže len niekto kto ho brutálne nepochopil...Pre mňa najviac rezonoval príbeh Sary a Marion, to bolo proste "heartbreaking".
Videl som kusok z Requiem for a dram ale ani som to nedpozreal do konca a uz ani pomaly neviem o com to bolo... nechapem co je na tom filme... mne sa to moc nepacilo a bolo to skor nudne
nemám rada filmy, ktoré tak tlačia na diváka ako requiem. Videla som ho párkrát, ale silno mi niekoho pripomínal a vždy som po ňom bola zrútená.
trainspotting je pre mňa oveľa prijateľnejší, pozerám ho doteraz dosť často a rada. len dúfam, že sa mi podarí dostať sa ku knihe, chcela by som si to prečítať.
requiem 4 a dream je najlepsi fil aky som kedy videl... naklady asi 5korun na cely film. Jared LEto bol uplne ze na roztopenie a ta babka... Darren Aronofsky ju obsaddzuje pravidelne a vobec sa nedivim...
Neviem ci ste si vsimli ale Darren si svoje filmi reziruje, striha, pise scenare a aj hudbu sklada... on je pre mna filmovy BOH!
Inak pokial sa vam pacil Requiem a este ste to nevideli, tak si pozrite "The Fountain"... tiez je to cele od Darrena ale je to ovela, ovela tazsi film, na pochopenie, spracovanie a mam pocit ze aj depka je potom vecsia...
Videla som requiem a bol to zvláštny pocit...možno preto, že mi pripomínal niekoho z blízkeho okolia...a mala som z neho depku ešte aj na druhý deň Ale je to skvelý film podľa mňa.
@malapohroma Ľudia nemusia byť len zúfalý aby brali drogy. Poznám ľudí, ktorí nevedia čo so sebou a tak po nich siahnu. Lebo to je pre nich "sranda"
neviem, podľa mňa to je jeden z najpreceňovanejších filmov... mňa nejak extra nezobral... myšlienka fajn, prevedenie už pomenej... Dosť nudné, príliš patetické...
A úprimne - po zhliadnutí rekviem som sa cítila veľmi divne. A to nie z dôvodu, že by ma ten film tak dostal, ale práve naopak - všetci ho stále vychvaľujú, ako pri ňom plakali a podobne... Netvrdím že je ten film zlý, ale vôbec ma nezaujal, čakala som od neho viac... Jediné čo sa mi z celého filmu naozaj páčilo, bola tá pesnička, ale nakoľko hrala takmer počas celého filmu (s malými obmenami), po čase ma aj tá prestala baviť...
Requiem for a dream je strasne nudna predvidatelna zalezitost, ktora ma len unudila na smrt,ziadny pocit hnusu voci drogam, ale Trainspotting je veľmi zaujímavý film,aj kniha
Requiem for a dream= Darron Aaronfsky...Čo viac dodať? Tento režisér je úžasný, Fontána,tiež od neho ďalší dobrý film...Každopádne z oboch týchto filmov od neho ma chytila depka,asi to takto chcel...ale sú úžasné... todruhé som nevidela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Requiem nespočetne veľakrát.
Trainspotting pre mňa nič moc.
requem for a dream som videl raz stačilo, depku som mal an na druhý deň, ale aj tak veľmi dobre spracovaný film
Trainspotting tak tiež
len existuje mnoho iných dobrých filmov
a Virgin suicides?
trainspotting som nevidel, len mi o ňom bolo veľa rozprávané, a myslím že som si potom pozrel asi prvé tri minúty, a nechal som to tak, už ani neviem prečo...
Trainspotting som nevidela, no Requiem je jeden z najlepších filmov pre mňa...a myslím, že smiať sa na ňom môže len niekto kto ho brutálne nepochopil...Pre mňa najviac rezonoval príbeh Sary a Marion, to bolo proste "heartbreaking".
Trainspotting sa mi páčil viac ako Requiem for a Dream.
Pretože ten sa "nasilu" snažiť stačiť na city diváka.
A mňa sa ten film, ani nijak nedotkol, neviem prečo.
kopa dievcat pri requiem for a dream place. jeden z mala filmov ktory MNA nerozplakal.. cely cas som citila odpor k hlavnym hrdinom za drogy.
Preco drogovali? Mali jeden druheho.. naozaj potrebovali drogy?
A ta matka.. on jej povedal ze tie lieky su nebezpecne a ona ho jak najvacsia krava ignorovala.. tiez skoncila rovnako..
Chapem ked beru ludia drogy lebo su proste zufali, lebo nevladzu..
Lenze tito mladi to rozhodne neboli
to druhe som nevidela a neviem ani co to je
Trainspotting som ešte nevidela.
trainspotting je pre mňa oveľa prijateľnejší, pozerám ho doteraz dosť často a rada. len dúfam, že sa mi podarí dostať sa ku knihe, chcela by som si to prečítať.
Neviem ci ste si vsimli ale Darren si svoje filmi reziruje, striha, pise scenare a aj hudbu sklada... on je pre mna filmovy BOH!
FAIL!!! teraz si zabudol ich mena??? to je impozantne vzhladom na to ze maju obaja len jedno... Darren Aronofsky
@lordzoltan Fontána patrí u mňa medzi top 5 filmov čo som videl : )
@malapohroma Ľudia nemusia byť len zúfalý aby brali drogy. Poznám ľudí, ktorí nevedia čo so sebou a tak po nich siahnu. Lebo to je pre nich "sranda"
ten film som videla neskutočne veľa krát
a @lordzoltan Fontánu som až po štvrtom videní pochopil (teda si to aspoň myslím), každý ďalší krát som si všimol niečo, čo mi predtým uniklo
Trainspotting je výborný, až natoľko, že neviem, či ho chcem ešte niekedy vidieť.
A úprimne - po zhliadnutí rekviem som sa cítila veľmi divne. A to nie z dôvodu, že by ma ten film tak dostal, ale práve naopak - všetci ho stále vychvaľujú, ako pri ňom plakali a podobne... Netvrdím že je ten film zlý, ale vôbec ma nezaujal, čakala som od neho viac... Jediné čo sa mi z celého filmu naozaj páčilo, bola tá pesnička, ale nakoľko hrala takmer počas celého filmu (s malými obmenami), po čase ma aj tá prestala baviť...