Pamätáte si ešte tu reláciu ? ... chodila na markíze ... niekedy dávnejšie, asi tak pred 2-3 rokmi.. moderátor bol Ďuro Mokrý .. a bola to taka vtipna relacia kde sa skušali pokusy atď ... Mna to celkom zaujímalo .. neviete kde by som si to mohol pozri
@patofbc pamätám, ale chodilo to určite dávnejšie ako pred 2-3rokmi,je to minimálne nejakých 6-7 rokov ale asi aj viac. Posledné roky sú všetky relácie markízy v archíve na www.markiza.sk, ale táto asi nebude, kedže chodila už tak dávno.
@d170 tak to určite pravdu NEmáš ... možno aj máš, neviem ... ale pred 2-3 rokmi to určite išlo ... možno to začali natáčať znova ... ... ale určite som to nepozeral, keď som mal 9 rokov ... možno je to aj 4 neviem ale mysluäím že až tak nie
@stuntbiker ale mne ide o archiv a nie oto ci to fejkla alebo nie
@patofbc sak ti hovorim ppozri brainiac a to mas to iste a ked nechces tak to clever uz asi nezohnas lebo to bol fejk bolo par casti a rychlo to dali dolu z programu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
pozeraj brainiac na disocvery to mas vtipne a tiez su tam take pokusi ako mal duro aj karavany a tak setko proste markiza to fejkla
..kvak..
@stuntbiker ale mne ide o archiv a nie oto ci to fejkla alebo nie
Vtedy to skončilo a začalo to niekedy v 2006-tom, takže pravda bola niekde uprostred.
a v archíve markízy som to nenašla, takže neviem, ale ak to nie je tam, tak asi nikde...