...tento film som videla a veľmi ma zaujal chytil ma za srdce ak to môžem takto povedať Aj ten koniec. Ale keď som čítala recenzie, neboli veľmi pozitívne...čo si myslíte vy?
nestalo sa to len mne, ale aj kamarátkam(nezávisle od seba), na konci sme si hovorili, že je to pekný film, ale nie je to až taký doják, ako všetci vravia. no a za touto vetou nasledovala scéna v škole, kde je napísaný dátum na tabuli..čiže doják kvalitný
Mne sa páčil.Pekný film...koniec ma neprekvapil lebo som všade čítala že koniec je smutný čiže mi to doplo no ked som to pozerala 2x z mamou lebo aj ona si to chcela pozrieť tak som sa skoro tiež rozplakala a mame sa tieť páčil
žiaden iný ma tak strašne nechytil za srdce ako tento.... bolo to perfektne spracované, malo to prekrásnu myšlienku a som veľmi zvedavá či ho niekedy nejaký iný film v mojom rebríčku prekoná
zas az take super to nie je, nebyt tej poslednej sceny, tak to so mnou ani velmi nepohne. ale tak celkom sa da, nie je to ani nic extra zle ani vynikajuce
hlavny hrdina pekny, dievca tusim tiez ak si dobre pamatam, celkom zaujimavo zobrazeny ten ich vztah. koniec trocha otrepany, nehovorim ze som ho cakala ale skor som prevratila oci ako by som mala plakat. americka klasika
A inak ma napadlo nedávno som videla taku babu sa presne podobala na tu v tom filme len škoda že som skor nevidela niekoho sa podobať na Roberta Pattinsona :/
Na vaše odporúčanie som si to dnes pozeral s mamou a najprv som si myslela, že je to romantická kravina a to ja neznášam, ale pri tom dátume som všetko pochopila..
A ... Nie nerozplakala som sa, ale inak pekné na dlhé zimné večery..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Rada by som si to pozrela, máte nejakú stránku?
žiaden iný ma tak strašne nechytil za srdce ako tento.... bolo to perfektne spracované, malo to prekrásnu myšlienku a som veľmi zvedavá či ho niekedy nejaký iný film v mojom rebríčku prekoná
A ... Nie nerozplakala som sa, ale inak pekné na dlhé zimné večery..