Väčšina vecí na ktoré sa robia remixy sa mi nepáči ani v pôvodnej verzii, nieto v remixe Síce by ma mohol napadnúť dáky dobrý rap, ale tam som pri väčšine trackov s označením remix/RMX počul len remix a nemám potrebu počúvať origo, to isté aj v opačnom prípade..
@Wermington Jaj tak pardón, ja som to kukal len chvíľu a nerozpoznal som to, myslel som že len ktosi do pár výstrižkov z Pána prsteňov dal Rekviem za sen a nazval to remixom
@bunniska , hej aj ja myslím ..len čo ked ja neviem mysliet aa k tomu remixu od Jacksona ten sa mi páči najvacej..ale šetky čo si remixoval z Will.I.Am-om sú good ...
@28 ja sa netvárim ako majster sveta, ale snažím sa niektorých ľudí vyvádzať z nevedomosti...ale vidím, že je to zbytočné... kto chce kam, pomôžme mu tam
@kokinka aký má význam to, že tu stále niekto a aj ty dokolečka táraš o dobrej a zlej hudbe??? ja tvrdím, že je dobrá hudba tá a tá...ty tvrdíš, že je dobrá hudba tá a tá...niekto iný zas tvrdí, že je dobrá hudbá tá a tá...a klame tu niekto??? nie!!! každý z nás má pravdu, tak si už konečne vstúp do svedomia a drž jazyk za zubami!!! (a toto je ešte mierne povedané...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Prosim.PROSIIM....Som zabita gramatikou x-/...REMIXI?! Coooo tiii vaaa??...a.. wjes zhe tho bi malo byh twrde i,nhje?
mne sa paci napr. ten remix od jacksona a este tainted love a right round to su dobre remixI!
@Wermington To zakladateľka ankety nemyslela
@delpurr , a ked myslela??...tak čo?? ...
a pre všetkých gramatiku mi tu vysvetlovat nemusíte ja som debil priznávam ...