Použivam Difusil kliešta som este nemal, komare to ako tak odhana, ale mna najviac seru take tie male dzive mušky. Kušu horšie ako ovady, a repelent na nich absolutne neucinkuje.
Ešte proti kliestom je dost ucinny pripravok Cyper
To, že sa na nich píše, že vydržia 12 hodín neznamená, že sú najsilnejšie. Najúčinnejší, čo sa dá bežne v lekárňach alebo v drogériach na slovensku kúpiť, je Off Active, taký celý oranžový. Ale určite ten, ostatné sú slabšie. Má 30% účinnej látky ( tzv. DEET), pričom ostatné majú tak 7 - 16%.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
najprv si neodpustím, že "SKURVENÉ KOMÁRE!!!!"
toto leto ma doštípali tak, ako nikdy, že som skončila s pomaly celou pažou namastenou čiernou ichtamolovou masťou a obviazanou. super.
no a repelent?
najlepšie účinkuje podľa mňa MosQuit Extreme.
Ešte proti kliestom je dost ucinny pripravok Cyper
- proti komárom účinný
-proti muchám neúčinný
ale nezabera , ja uz som cely krvavy od tych malych bzukajucich svin !!!
To, že sa na nich píše, že vydržia 12 hodín neznamená, že sú najsilnejšie. Najúčinnejší, čo sa dá bežne v lekárňach alebo v drogériach na slovensku kúpiť, je Off Active, taký celý oranžový. Ale určite ten, ostatné sú slabšie. Má 30% účinnej látky ( tzv. DEET), pričom ostatné majú tak 7 - 16%.
poznala som takú cicavú partiu, že sme boli 50ti všetkým možným nastriekaní na niekoľkých metroch štvrcových a cicali akoby sa nič nedialo(A)