Stalo sa vam uz niekedy ze ste sa rano zobudili a zdalo sa vam ze sa opakuje predosli den? Stereotipny zivot je strasny...myslim ze natom sa zhodneme vsetci. Sranda je ze maloktori si to ani neuvedomuju....vstavaju rano ako naprogramovany a vecer sa vrati
zivot aj je stereotypny...skola...ja niekedy si mylim dni ze co sa kedy stalo lebo setko je rovnake...teda setko nie s malymi rozdielmi...v istych obdobiach sa to vzdy upravi na stereotyp...ci uz skola praca prazdniny...po par dnoch tyzdnoch je to zas stereotyp
ja mam stereotypne dni minimalne.. to ze musim kazdy den vstat a ist do skoly alebo do roboty sa tiez meni a ked tam aj idem vzdy je to ine atiez nie kazdy den tam musim vstavat
moznost zastavenia casu neuznavam... podla mna blbost k comu by to bolo? aj tak by si si povedal zajtra rano toto a toto... takze ci uz by si existoval bez hodin aj tak postupne by si zacal keby si si potreboval nieco zapisat atd... nakedy? za kolko ran? za kolko vecerov budem moct toto a toto ?
Nestalo... keby som aj dva dni po sebe mala presne taký istý rozvrh v škole, tak by som určite niečo urobila inak.... využila by som voľnú hodinu na niečo iné, postretávala by som iných ľudí...
nezijem stereotipny zivot..vzdy je nieco ine.. trebars uz len problemy a starosti.. ..vzdy postretavam inych ludi.. ..kazdy den je specialny novymi zazitkami, s ktorymi prichadzaju nove skusenosti.. nove skusenosti menia pohlad na zivot..menia tvoje ja..nepoznam uz nikoho kto si len tak sadne nachvilu do travy, zavre oci a pocuva vtakov,..sum travy, stromov..vsetko je to o hodnotach.. ..niekto kto lasku najde u matky si uz tak neceni lasku od partnera.. ..niekto kto ma jedno..predsa nepotrebuje podobne..velke veci sa skladaju z drobnosti..a chces alebo nechces drobnosti dokazu zmenit uplne vsetko..nie nemam si teda preco myslet ze kazdy den je stereotipny ked uz len to ze stanes do noveho dna..specialne chvile?..uz len ked som s niekym koho lubim..necakam na specialne prilezitosti ked je kazda sekunda v tvojom zivote tak specialna.. ..niekto sa zamysla a niekto robi..ja stereotypne nezijem a nikdy nebudem..nechcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a stereotyp? no neznášam ho, ale teraz sa inak nedá
moznost zastavenia casu neuznavam... podla mna blbost k comu by to bolo? aj tak by si si povedal zajtra rano toto a toto... takze ci uz by si existoval bez hodin aj tak postupne by si zacal keby si si potreboval nieco zapisat atd... nakedy? za kolko ran? za kolko vecerov budem moct toto a toto ?