Zdravím, chcem týmto osloviť hlavne tých ktorý sa do tohto fachu vyznajú kedže v mojom prípade to tak nieje plánujem si dokúpiť nejaké tie repráčiky k ntb vzhľadom k tomu že mám hudbu rada a o to viac keď je podaná čist no v žiadnom prípade do toho nec
inac nechapem aboslutne co vlastne chces najprv napises repraciky a ze ich chces k notebooku tak ma napadlo ze nieco male co budes schopna prenasat spolu s nim, potom zrazu pises ze by si chcela drevo co je uz trosku ina kategoria, potom ze nechces nieco co moc vycuciava baterku v ntb tak som myslel ze chces teda fakt nejake male s usb napajanim ked ta trapi kolko zeru, akurat na slusne usb repraky je aj tych 50 eur malo, za 20 kupis take co je lepsie ani z krabice nevytahovat, potom pises zvysovanie basov tak to asi predsa len nebudu tie male notebookove, akoze dopice ake repraky to vlastne chces? o_______O
@etelnair vieš čo? chvíľu som si hovoril že som zbytočne vyhodil peniaze za také repráky ... ale keď ich máš už doma zapojené tak je to fakt super ... je to úplne extra keď pozeráš cezne film ... úplne ako domáce kino k PC a dá sa prepojiť aj k TV
@etelnair daj mi 5 minút a nájdem ti ich aj dvadsať ... ale tak vieš ide o princíp hehe ... ale tieto zase maju veľa rôznych funkcií neštve ma to nejako ale tak viem že som mohol mať lacnejšie ...
@etelnair drevo som písala kvôli tomu že práve takéto reproduktory maju dobrý zvuk, sama mám jedny doma.....no nieje to nutne podmienka že musia byť drevené..skôr výhoda.....no jasné že prijmem aj z plastu...v tom prípade ale nech za to stoja nie?
@sandy114 drevo dobre podava basy preto to píšem....no môžu byť aj z plastu tak ako som písala vyššie....ale to že nech to neberie moc šťavy je predsa asi prirodzené u každého požiadaviek......inak dodávam žeby som to používala na intráku
@etelnair jasne, myslím že tie sety so subakom su všetky takto riešené na sieť.....veľka vyhoda vieš niečo odporučiť?.....teda sety asi nie, to by ma z intráku zrejme vyhodili ale niečo na sieť
@heatrow kamarát je s nimi spokojný? mala som ich doma asi tak týždeň a páčili sa mi....dobrý zvuk, veľkosť akurát.....hmmm.....vedel by ešte niekto odporučiť e-shop z ktorého by sa to oplatilo kúpiť?
@etelnair to bola len otázka, nemysli si že ja ich negooglim....len ak má niekto nejaké skúsenosti už s inými stránkami tak myslim si že nieje na škodu to tu sem napísať nemysliš?
@etelnair ale nie každy je taký ako ty....niektorí len najdu typ produktu a je jedno na akej stránke...preto sa to pýtam...v každom prípade však ďakujem (aj za radu, aj za tip na stránku) tie repráky ma ani nenapadli...celkom som na ne zabudla....možno preto že som ich mala pred dvoma rokmi požičane :/....sranda že to bolo tak dávno a vôbec mi to tak nepripada, ten čas ale letí
@heatrow diki porozmýšľam bud nad nimi alebo nad tými ktoré uviedol etelnair
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
akurat su trosku velke
» www.obchodny-dom.sk/reproduktory-lo...
alebo
» www.alza.sk/reproduktory-2-...
drevené som nenašiel nič
za 20 euro nič také dobré nenájde :/
čistý zvuk z drevených reprákov s nastavovaním bassov, do 20 eur, nech nežerú baterku a nemusia byť niečo extra... neprotirečí si to?
a hlavne ked si kupis s napajanim do siete tak tam mozes aj vzducholod pripojit a baterka si ani nevsimne a henta podmienka ti odpada
ak sa ti to chce tahat na intrak tak toto
akoze jebnut "Logitech X-210" do googlu hadam zvladnes, hned ti to vyhodi milion stranok kde mas porovnanie cien na vsetkych eshopoch o____O
» www.shoppie.sk/logitech-z-3239...
ale ani tie čo doporučil etelnair sú dobré
@heatrow diki porozmýšľam bud nad nimi alebo nad tými ktoré uviedol etelnair
Tie mám doma a nie som nimi práve dva razy nadšená. :/