Ja zboznujem ten film, fakt dobre to je... odporucila mi spoluziacka, fakt sa mi dost pacil... a pozrela by som si ho este raz... a skladba s nazvom Summer Overture nema chybu...
no pozerala som ho, ale buď som hlúpa a pointa mi akosi ušla, alebo som od neho očakávala až moc, kamoška si ho chválila, že vraj je wow, neviem, nenadchol ma. asi ešte pozriem raz
Ked sa vám páčilo requem for a dream skúste další aaronofskeho film Fontánu, Pí alebo ekvivalenty na drogový svet Sbal prachy a vypadni ( tak ten až tak drogový nie je ) a Trainsspoting
alebo ekvivalent aronofského tvorbu ( snové prvky, zvláštný osobitý štýl tvorby ) u Christophera Nolana: 1 memento , 2 insomnia...a počkajte si na dark knight ja sa už neviem dočkať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
môj kamarát učiteľ ho púšťal deťom v škole ako prevenciu proti drogám
alebo ekvivalent aronofského tvorbu ( snové prvky, zvláštný osobitý štýl tvorby ) u Christophera Nolana: 1 memento , 2 insomnia...a počkajte si na dark knight ja sa už neviem dočkať
a Jared Leto to zahral výborne a aj ten černoch, ktorý neviem, ako sa volá, no poznám ho len z komédií... tiež prekvapil
Inak milujem drogove filmy...a My deti zo stanice zoo boli asi najlepsie i ked kniha je lepsia...