niesom niejaký zdatný "IT maniak" a nakoľko budem pravdepodobne predávať môj noťas, chcel by som ho dostať do stavu "od výrobcu" ale akosi to neviem nájsť nikde v nastaveniach.
Taktiež by so msa chcel spýtať, ak by sa to teda dalo, je možné nie
@1@2 Asi blbá otázka ale po formátovaní C-čka nebudem musieť nanovo inštalovať OS či? proste to vymaže všetky veci nainštalované mimo OS a produkty s tým či?
Ja som náhodou stlačil asi 2 roky dozadu niečo typu "RECOVERY" nechápal som čo to bolo bol som po 3 nočných a že pohoda vraj ma to hodí k poslednej zálohe. A ja debil keď som si uvedomil, že mi to všetko vymazáva a nikdy som nerobil zálohu už bolo neskoro. Potom sa ma to odznovu pýtal aký chcem jazyk na OS a všetko bolo úplne ako nové. Až na to, že som prišiel o 500GB dát...
Každá značka notebookov má nejakú klávesovú skratku ktorú stačíš pri zapínaní notebooku a ono to automaticky dá do stavu pd výrobcu, t.j. začne sa ti načítavať inštalácia windowsu, formátovať disk, všetko sa vymaže a za nejkých 30-40 min máš notebook v pôvodnom stave. Napr. HP-čka maj=u tuším F11 (ale nie som si istý). Ja som mal Lenovo notebook čo mal také recovery tlačítko vedla tlačitka na zapnutie ktoré keď som stlačil tak sa mi to celé preinštalovalo do pôvodného stavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov