no takze na prvy pohlad uplne super idealizovany film na ktory som sa jednak dlho velmi dlho tesil a ked som vychadzal z kina mal som super pocit aky by clovek mal mat ked na nieco do kina ide takze vsetko ok ale pozrime sa na to trochu kritickym okom abs
videla som 1, pacila sa mi, tak som isla aj na 2, detto, tak som isla aj na 3-a znova ma nesklamalo..hoci to vraj uz nema mat pokracovanie, podla toho ako to skoncilo si to priam pyta pokracovanie..a dufam ze ak nejake bude, tak v nom bude opat hrat Milla a tvorcovia pockaju kym jej dietatko aspon trosku podrastie a bude sa moct naplno venovat filmu..aj kvoli nej mam totiz tuto trilogiu velmi rada.
Ja som strasnym fanusikom Resident Evilu(hlavne hier frcala som asi na vsetky a este aj frcim na 4ke)a ked som uz davnejsie pocula o filme,ze bude 1 som sa potesila..a ta sa mi pacila urcite najviac.Dvojka tiez bola v pohode ale jednotka ma asi viac bavila..no a som rada,ze si sem napisal o tej trojke tu som este zatial nevidela ale asi co najskor pozriem..no som zvedava..dufam,ze to nebolo az take sklamanie ako tu podaktori pisu..no uvidim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
film som nevidel, tak som nemohol napisat nic rozumne chapes?