No ešte kedysi som zniesla že sa pisalo iba TAQTO.. aWe theraS tHo ye uZh OtwaSnee.. neznášam to,trapne to je.. čo si myslite o takom sposobe pisania a o takych ludoch ?? ste takeho isteho nazoru ako ja ci ani nie?
podla mna je to uplne odveci...za prve sa to neda citat a druhe je to dost detinske...a keby niekto takto napisal nejaku temu na diskusiu tak takeho cloveka neberiem vazne....proste to neznasam...neviem co na tom ludia vidia...mne to pride smiesne..
Tak tento retardovany styl pisania som videl zatial len u deckach s priemerom pod 15...inak je to otras ! ! ! to sa musi lustit co ten clovek pise, resp o com...
ak este nepouzivas az tak vela a az tak nezrozumitelne, tak je to v pohode... napr. ked pises tha, mno.... alebo ajoj... a take hovadinky.. to sa mi zda byt zlate... ale to ale takeeee ... co si hore napisala tak to uz je trochu moc trapne
som ani nechcela reagovat na tuto diskusiu ked som videla to písmo... ja to neznasam a nechapem preco niekto píse takto... ze vraj sa takto rozpoznavaju EMáci.. potom ani nebudu pisat normalne a zanikne pre nich slovenská reč...kam to speje?? je to trapné... ye tHo otWaSnee
yha som thaqtho njekedy pishala awe ush ma tho pweshlo uz sa snazim pisat a pisem normalne spisovne po slovensky a dokonca mi uz aj prekaza ked vidim taketo pismo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale by ma zaujímalo, že však to musí aj dlho trvať kým niekto naťuká také nezmyselné písmenka.... brrrr
a lúštiť to sa mi tiež nechce...nemám rada tento štýl písma...
Noo ja to neznasam cele je to napicu