Ahojte. Máte nejaké tipy na dobrú reštauráciu s pekným prostredím s fajn obsluhou v Bratislave? Najlepšie v Ružinove, ak nie, tak aspoň niekde v starom meste. Mala by byť vhodná na posedenie s rodinou, takže ázijské bistrá, KFC a podobné veci mi tu prosím
V Ruzinove moc nepoznam ale v Starom meste mas Zylinder na Hviezdku (ceny nie su uletene akoby sa mohlo zdat) a gastronomia skvela, alebo potom hore nad Kollarkom na Namesti Slobody je Savage Garden, to vychvaluju do nebies...a kukla by som vseobecne Bratilicious, tam najdes tipy na kvalitne podniky. A ked Mestiansky pivovar, tak podla mna jednoznacne ten na Drevenej (hore z Obchodnej smerom na Hodzovo) a nie ten na Dunajskej (aj priestory aj obsluha su tam podla mna horsie). A tam konkretne odporucam nutelove palacinky, to je absolutna dokonalost
Chodím občas, ale až v Devínskej, do Corleone, som spokojný, s kamošmi posedíme vonku na terase (pizza, kofola najčastejšie). V Ružinove kvitujem toho Deda, keď tam však nie je riadne narváno.
@idea joj len nie toho Divneho Janka ci ten Slovak (ked uz tak Flagship)...tie dve su ciste vyvarovne, v Jankovi mas meter stvorcovy priestoru a v Slovaku prisernu obsluhu a jedlo fakt nic moc...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov