Ahojte ludia, viete mi poradit nejaku kvalitnu restiku v Nitre, nieco kam sa fakt oplati ist a mohla by to byt aj nejaka mexicka restika, lebo googlim, ale vela som toho nenasiel a vzdy je lepsie odporucanie ludi, ktori tam uz aj realne jedli. Dakujem
mexickú teda nepoznám v Nitre, neviem či vôbec existuje také niečo
ale ak máš rád talianske jedlá tak odporúčam Boccaccio na Farskej
hlavne sa vyvaruj Hofferu/Hofferke a inym ekvivalentom toho podniku, (teda podľa môjho názoru a väčšiny ľudí čo poznám no)
tak určite sa tu nájdu ľudia čo to vychávalia do neba, pretože ti tam dajú porciu pre dvoch, ale tak no ja osobne už keď idem do reštaurácie čakám niečo viac ako jedlo čo si aj doma navarím lepšie
v Artemis pri OC Max mi chutilo tiež.. no mohla som to dať aj do jedného komentu prepáč, dlho som nebola v NR
@sheily presne tak, ja tiez cakam od restiky nieco viac, nieco co si doma nevarim a na com si dobre pochutim .... vdaka za tipy urcite skusim, v NR som teraz kazdy den, takze si to pomaly prejdem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale ak máš rád talianske jedlá tak odporúčam Boccaccio na Farskej
hlavne sa vyvaruj Hofferu/Hofferke a inym ekvivalentom toho podniku, (teda podľa môjho názoru a väčšiny ľudí čo poznám no)
v Artemis pri OC Max mi chutilo tiež.. no mohla som to dať aj do jedného komentu prepáč, dlho som nebola v NR