No keďže ja blbá som sa rozhodla ostať na leto v BA na intráku a jedáleň už nefunguje, variť s mi v tom teple stále nechce (a špagety, kuracina ma tiež stále nebavia ), zaujímalo by ma kam vy chodíte jesť. Za také normálne ceny, nie som ochotná vysoliť
alebo hocijake menu za 3,30 mimo centra, ak mas isic tak chod na intraky v mlynskej doline do jedalne,len netusim ci ta jedalen je v prevadzke aj cez prazdniny,skusit mozes,"jedlo" okolo 2e
napriklad v auparku atd ... je cinska kuchyna ... zaplatis 6€ a papas kolko vladzes mozes tam byt aj 5 hodin a mozes jest vsetko co chces zakusky,ovocie,zmrzlina(len vanilkova) hotove jedla, polievkym, pripadne za priplatok tusim 2€ si mozes dat ugrilovat na rozne sposoby rozne maso, + mozes jest vsetko sushi co tam je ... ja som v BA stale ak chces mozem ti podat viacej info cez tajnu spravu nech to tu nespamujem
cize napriklad ja som si dal chrumkavu kacicu z cinskymi rezancami (am rad cinsku a japonsku kuchynu a papanie palickami ale neboj je tam aj pribor a viem ze toto jedlo samotne hocikde stoji 5€ potom som si dal nejake krevety melon atd prost ejedol som tam co som chcel a nakoniec som zaplatil len 6€ ... priplacal som len za napoje lebo tie sa musia platit ale okrem nich je vsetko gratis ... ak chces ukazem ti kde to rpesne je ja som v BA kazdy den tiez tu mam kamosky na intraku aj kamosov
@lerion vcera napriklad som bol na cine na kuchajde a nechal som tam vyse 8 eciek za jednu kacicu a jeden topvar nechutny.. V NR v pande stoji kacica myslim 3.40 (aj s polievkou pocas celeho dna) a je o tri triedy lepsia a este aj v krajsom prostredi a s lepsim pivom (plzen).. Ja uz tymto bratislavskym cinam akosik neverim.
lenze nechapes ze ja vravim o urcitom druhu restauracie? maju slogan jedz kolko vladzes a zaplatis za vsetko len 6€ nieje cina ako cina ja somt am prejedol tolko ze v inej restauracii by som zato zaplatil aspon 50€ a tu som zaplatil len 6€ .... tak chod tam tommy uvidis to sa oplati neoplati sa chodit do restiky kde je to iste za 6 nasobok ked tu mas vsetko prakticky zadarmo
@thoilane Ja viem, že nie každému chutí jedlo z čínskej reštaurácie, lenže v čínskych reštauráciách predávajú aj obyčajný vyprážaný rezeň s ryžou, vyprážaný syr a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
alebo hocijake menu za 3,30 mimo centra, ak mas isic tak chod na intraky v mlynskej doline do jedalne,len netusim ci ta jedalen je v prevadzke aj cez prazdniny,skusit mozes,"jedlo" okolo 2e
Ale tak ten Slovak Pub je asi najlepší ... Inde nechodím ...
cez tyzden najdes menucko za 3 ecka, cinania maju stale nejake masko s ryzou okolo 3-4eur
ovocie jedávajte! a vodu viac netreba k životu
ja racej toto
» encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:AN...
ide ale o to, ze tie 4ecka mi je uz vela, na to ze by som sa tak mala ist najest par dni do tyzdna, ideal by bolo do tych troch