Ahojte, chcela by som sa spytat, ci nemate nejake dobre tipy na nejaku restiku v BA vhodnu na obed s rodinkou po promociach, najlepsie niekde v okoli stareho mesta, okoli nového SND a tak
zvacsa sa v takychto zariadeniach nestravujem, tak nemam prehlad
ď
tak hore v Eurovei su myslim aj zo dve restiky normalne nie tie food court haluze, ale je to kusok drahsie a varia priemerne ...
v okoli SND, fuu - vyberaj si, » www.obedovat.sk/restauracie/bra...
(inak mimo toho okolia ja lubim strasne ako varia v Divnom Jankovi (pri prezidentskom palaci ale), aj za dobru cenu a take velke porcie, )
my sme boli po bratrancových promóciach vo vinárni Bakchus, bolo tam dobre, fajne varili, vonku bolo mrte teplo a tam fajne chládok, nemali sme promočné menu ale normálne lebo promočné bolo o dosť drahšie... » www.bakchus-vinaren.sk/...
a asi tam pôjdeme ešte na druhé promócie
@sveter no, ja tam nepotrebujem nejake specialitky, ani nas nebude nejako mrte vela, takze mi uplne staci nejake pekne prijemne miestecko.. idem hned pozriet, ze co je to zac
@7 no my sme si dali normálne z denného/týždenného menu, majú stoly aj pre dvoch aj pre viac, nás tam bolo 12 a ešte by sa 4 zmestili... fakt veľmi príjemné to tam bolo
a nutne len v centre? mam tip na vynikajucu restiku, len trosku mimo centra...ak by vam to ale nevadilo (hlavne ak teda pises ze vas nie je vela) - boli by ste urcite velmi spokojni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Modra Hviezda , ale drahé je to.
Eden
v okoli SND, fuu - vyberaj si,
» www.obedovat.sk/restauracie/bra...
(inak mimo toho okolia ja lubim strasne ako varia v Divnom Jankovi (pri prezidentskom palaci ale), aj za dobru cenu a take velke porcie, )
a asi tam pôjdeme ešte na druhé promócie
Eden neodporúčam
@vachtlik tipujes zle
@sveter no, ja tam nepotrebujem nejake specialitky, ani nas nebude nejako mrte vela, takze mi uplne staci nejake pekne prijemne miestecko.. idem hned pozriet, ze co je to zac
tak vdaka za tipy
» www.benihana.sk/...
cakaj 30-40 za osobu, ale rozhodne to stoji za to mozem iba odporucit