@husky určite, ale to, že ho má za vlastné považujem za samozrejmosť... Častokrát ale už nejde o cenu auta, ale o charakter... Nechápem ako si niekto môže dobrovolne kupiť 1.2
@v3nty Sorry ale tvoj prejav mi príde ako od člena teen tuzing fóra.
Štvorvalcová 1.2 je všetko len nie downsizing. Trochu si naštuduj čo to slovo znamená a potom môžeme diskutovať.
Koľko motorov si menil neviem a ani ma to nezaujíma. Ale v komunite v akej sa pravdepodobne pohybuješ by ma to neprekvapilo. Mládežník snívajúci o 20 rokov starom BMW je prinútený kúpiť si podobne obstarožný fiat. Na údržbu nemá a dynamiku hľadá točením motora po obmedzovač..
úbohý motorček sa potom odporúča do motoristického neba a krčmové fámy v štýle "tie fiaty (alfa romeo, lancie, peugeoty, hyundaie, opely) sú ale sračky"
P.S. - 1.1 fire sa montoval aj do punta, pandy, nielen do malinkého seicenta.
P.S. 2- neviem prečo by som fiaťácky 1.2 nemohol porovnávať zo škodováckym htp. V autách rovnakej kategórie sa používali v rovnakom čase, regulérny subjekt porovnania.
fuu ludia mam tuto 1.2 viac ako rok uz.. a nestazujem si... urcite je to do mesta lepsie ako octavia 2.0 20v turbo alebo golf 3 1.8
pre studenta urcite (a spotreba a vykon su uzasne ked na tom viete jazdit ) ja si nepotrebujem hladkat ego a honit to cez mesto 150.... ale zas ked vylezem mimo BA par km tak to ide v poho 120...
a myslim ze je punto lepsie ako felicia ktora je hrdzava z vyroby
a napr. nerad jazdim po BA s velkym motorm laka to slapnut a to nie je dobre..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
odpovedz!
to bolo uz jake krute...len dufam ze ho kupil za vlastne, potom je jedno aky mas motor hlavne ze je tvoje
@maros3150 viac ako 70 km by som neriskoval...a i ked ja osobne ani viac jak 50 km neriskujem nikdy...
Ako sa tak pozerám na to "Cawte", tak s tvojou prvou vetou nesúhlasím
1.2 od fiatu (podobne ako nesmrteľný 1.1 FIRE) je veľmi spoľahlivý motor a oproti konštruktérskym katastrofám ako 1.2 HTP je to jackpot.
Každopádne všetký dieto downzing motory su vyhonené piče , aby to išlo to musíš nahánať čiže to nevydrží, aj ked pravidelne meníš olej
Zvačša si ale takéto autá ako punto kupujú ludia čo na udržbu jebú , lacné auto ako spot. materiál ...
To je niečo také ako kupiť BMW na slovensku
(ak sa bavíme do modelu roku 99)
Ale ty máš svoju hlavu A ja o motoroch viem svoje Osobne si to nejakými silnými slovami nemusím
Na 1.1 v seičente (nwm jaks a to píše) som počul zase chválu, ale to auto ma 500kg...
A HTP sem nepleť to je motor z iného roku ...
BTW fiat pod 2002 ani zadarmo
Štvorvalcová 1.2 je všetko len nie downsizing. Trochu si naštuduj čo to slovo znamená a potom môžeme diskutovať.
Koľko motorov si menil neviem a ani ma to nezaujíma. Ale v komunite v akej sa pravdepodobne pohybuješ by ma to neprekvapilo. Mládežník snívajúci o 20 rokov starom BMW je prinútený kúpiť si podobne obstarožný fiat. Na údržbu nemá a dynamiku hľadá točením motora po obmedzovač..
úbohý motorček sa potom odporúča do motoristického neba a krčmové fámy v štýle "tie fiaty (alfa romeo, lancie, peugeoty, hyundaie, opely) sú ale sračky"
P.S. - 1.1 fire sa montoval aj do punta, pandy, nielen do malinkého seicenta.
P.S. 2- neviem prečo by som fiaťácky 1.2 nemohol porovnávať zo škodováckym htp. V autách rovnakej kategórie sa používali v rovnakom čase, regulérny subjekt porovnania.
@husky si ma mohol zavolat
7/8litrov
100km minimalne das ked ti zacne svietit kontrolka (dal som aj 120) ale moja priemerna spotreba je 5.5l/ 100
(fiat punto 1.2 rv 1999)
pre studenta urcite (a spotreba a vykon su uzasne ked na tom viete jazdit ) ja si nepotrebujem hladkat ego a honit to cez mesto 150.... ale zas ked vylezem mimo BA par km tak to ide v poho 120...
a myslim ze je punto lepsie ako felicia ktora je hrdzava z vyroby
a napr. nerad jazdim po BA s velkym motorm laka to slapnut a to nie je dobre..