No to idu aj s nami spravi mi to kamaradka vravela voalco take ale ci je to pravda. vsak vidrz a uvidis mozno tam vobec nepojdeme. A mna to sere tiez. ja tam necem ist ale co? budeme v novej budove uvime nove ksychty a to ako budu profaci chodit nas trapit nebdue. Lebo budeme mat novych profakov a to znamena aj nove znamky s rozlicnych predmetov a to bdue sov. Posledny rok a takto nam to dojebat. uvidime co nam povedia mozno sa to este upravi a riaditel dostane rozum a nepojdeme tam vobec
na mojej byvalej skole to bolo normalne, ze tretiaci (vacsinou) boli v oddelenej budove, ta sa volala "skolka"... cize si bola dva roky v hlavnej, treti v skolke, a stvrty zas v hlavnej... su od seba vzdialene cez dve hlavne cesty, cca 400m (ak netrepem), do hlavnej sme dochadzali len na telesnu prip. ine predmety... ale bolo tam super, kazdy sa tesil ze je v skolke lebo tam bola uplne ina pohodka, profaci meskali, nebol tam dozor, v centre mesta
nerobila by som si z toho hlavu, kebyze stahovali len vasu triedu to je ine, ale tak vas bude viac tried, cize si urcite niekoho znameho najdete... a koniec koncov ten posledny rok utiahnes hocikde a mas pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A ty niesy nahodou z Rk?
Petulca to mas este dobre ze na základke ale co mi?
Kasko ja na birdze od 12. marca 2007
normalne nam ich zrusili
a mame vsetci slovinu a anglinu vyjebanu
co ma ani nenapadlo si to vybrat
dobre, co?
nerobila by som si z toho hlavu, kebyze stahovali len vasu triedu to je ine, ale tak vas bude viac tried, cize si urcite niekoho znameho najdete... a koniec koncov ten posledny rok utiahnes hocikde a mas pokoj