Kde kúpim pánske obtiahnuté rifle ? Viem sú vo väčšine obchodov ale hľadám rifle ktoré budú úplne obtiahnuté na stenách , kolenách , lýtkach a na spodku . Ďakujem za odpoveď
@4 moda sa meni tak, ako rocne obdobia, to je predsa normalne... a neverim, ze prave tebe sa nepaci, ked chalanovi vidno v takych nohaviciach členky a ked mu pekne vidno "jeho" obrysy
A už keď mám napísať svoj skromny názor na tuto obtiahnutu módu aj pre chlapov ... nepáči sa mi ,
Muž vyzerá lepsie vo voľnejších strihoch , ako nepíšem že nosiť twistaky .. ale predsa nosiť to čo aj ženy ? Veď vy tam dole máte iné náradie ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
čo už toto je za kkotsku modu
A už keď mám napísať svoj skromny názor na tuto obtiahnutu módu aj pre chlapov ... nepáči sa mi ,
Muž vyzerá lepsie vo voľnejších strihoch , ako nepíšem že nosiť twistaky .. ale predsa nosiť to čo aj ženy ? Veď vy tam dole máte iné náradie ..
Tak Zrovná takýto typ som mala na mysli..
Tento strih by mal nosiť každý chlap !