PRave som zistil ze skoncili Nemate podobne kanaly kludne aj zahranicne kde sa da jednoducho pozerat serialy? pouzivam este watchseries.to ale tam kym sa preskacem cez tie reklamy tak ma uz aj prejde chut nieco pozerat
KIEZBY KAMO.....ja stale tajne dufam ze je to nejaky glitch, mne tam ale stale ukazuje :
Sluzby verystream, oload, streamango a rapidvideo ukoncili svoju prevadzku, vzhladom na fakt, ze vsetky odkazy na videa boli
z tychto zdrojov sme sa rozhodli ukoncit prevadzku aj my.
@desertdrift no nic nepojde uz 0retoze vsetky tie filmy su na openload, streamango ci veey stream a tie zrusili prevadzku takze uz je koniec online filmom aj serialom upon
nie je to blbosť, lebo som tam dnes bola a fakt mi posledné 2-3 dni nešli niektoré epizódy čo boli openload, mango atď., ale tie ostatné išli v pohode, takže toto rozhodnutie nechápem fakt a pritom to bola mimoriadne rozbehnutá stránka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Sluzby verystream, oload, streamango a rapidvideo ukoncili svoju prevadzku, vzhladom na fakt, ze vsetky odkazy na videa boli
z tychto zdrojov sme sa rozhodli ukoncit prevadzku aj my.
Farewell, RIP.