Vzdy som chalan robila rukou ale v poslednom case to jaksik prestalo fungovat...povedal nech to skusim ustami, aj som to skusila, ale je tu problem ze mi to vobec nechuti..dokonca mi je z toho zle a napina ma...on to nevie, vyhovaram sa ze to neviem tak n
no tak to rob nadalej, napriek tomu, ze sa ide z toho pogrciat...ked mi to nechuti, nebudem to robit ...povedz mu to, ak nie je blby pochopi to ..inak ja by som sa citila dost zle, kebyze moj partner by ma mal nejakym sposobom uspokojovat tak, co robi iba z donutenia, alebo aby som ja nebola potom sklamana...proste by mi to nedalo ked viem, ze jeho to nebere...
nechcem ho ovracat, netlaci mi ho do hrdla, ma 19, to ze mam 16 je hadam moja vec a ano dal by mi ho von ale on tam este predtym ma nieco toho typu...:/
@zofkaa nerob to ked ti to nechutí, partnerovi to povedz rovno, ak to nepochopí a bude to po tebe žiadaťstále.. nestojí za to a radšej uteč kým môžeš..
@etelnair neviem si to predstavit este aj s kondomom D ale mohli by sme vyskusat dakujem.@husky nevadi ani ja nechapem@stormmast3r ty brdo jaky zlozity nick napisala by som, ale asi bude trosku offtopic ked mu toto napisem to TS-ky a vobec neviem kto to je
@zofkaa jaku tekutinu? ja pritom nic nemusim prehltat... az na to semeno. ale ani to nemusis prehltat. co to ma za pinis? mozno sa mu poti! dobre dobre mne take veci nikdy nevadili. ok povedz mu ze to nechces a ze sa mu poti. ak ta lubi nebude ta do nicoho nutit.
@bunniska to čo si zajebala??? že sa mu potí??? a tebe ešte nepreletel vták cez rozum?
Potí????
Skôr to že sa mu pod žaľuďom nahromaďuje maz a preto si poriadne treba vymívať vtáka... počuj @zofkaa nemá ti on nahodou fimózu? možno má zápal žaluďa lebo je nakazený... čiže už aj ty.... umreš ...sry
@stevo neeeee! ale co som ja vedela ze mysli tie kvapocky lasky? sak toho nieje vela! :/ sa vtak nepoti? sak aj p... sa poti tak preco nie vtak? a mozno ma kvapavku a preto tak ma tekutinu!
@husky jaaaaj ale sak toho nieje az tak moc. sice ked jej to vadi tak jej je toho asi aj vela. :/
Akože prepáč ale ty si piča, ak ťa chalan k niečomu núti čo nechceš robiť, tak potom čo to je za priateľ či frajera??? Pre mňa za mňa mu aj vylíž riť ale to podľa mňa láska nie je, ale ak len praktizujete nezáväzný sex, tak potom rob to čo od teba dotyčný čaká a vyfajč ho a máš pokoj, lebo si len ďalšia zo štetiek u neho.
@spidy V stredoveku to strkali nielen do papule, ale robili také sexuálne orgie kde sa len dalo, že si to už ľudia dnešnej doby ani nevedia predstaviť, tomu ver.
K téme, nech sa chlapec osprchuje, bude to lepšie, alebo si lezba.
@pernik ja len uvažujem, ja históriu sexu neštudujem .. ale nerátaj tie čarodejnícke orgie čo sa tam ondili na stole a 20 nosatých babiek na nich čumelo
@spidy Ani ja historiu sexuality neštudujem, ale v minulosti sex určite tabu nebol, možno v silno katolíckych rodinách, na vidieku, ale aj medzi šľachtou sa museli diať také svinstvá, orgie a sexuálne experimenty, že to čo robia ľudia dnes je určite nič.
Pochybujem, že na tom mala nejaký vplyv, cirkev bola v stredoveku čo sa týka sexuálnych experimentov asi najviac aktívna + nevzdelaný sedliak, ktorý celý deň robil na poli veľa možností zábavy nemal, čiže preťahovanie žien, detí, kráv, psov, oviec, žiab, mravcov bolo na 100 percent na dennom poriadku.
Sex bol tabu maximálne tak v 19. storočí, začiatkom 20. teho, ženy sa začínali zaujímať o svoje práva a presadzovala sa myšlienka, že sex je naozaj len na plodenie detí, dámy na úrovni si striktne vyberali kedy budú mať s manželom sex atd.
@pernik nie dohlad cirkvi ale ludi najma....vtedy otehotniet pred svadbou bolo nieco ako teraz cakat dieta s vlastnou babkou...proste hanba na okruh 100km a to by boli este radi ze len to..... take nieco ako milenecky, alebo hocijaky iny sex nebolo nikde....alebo nejaky anal ci oral...jedine v manzelstve....dokonca aj take veci ako poloha zozadu bola vraj tabu..a slachtu a spol. neratam ked tych bolo malinko v porovnani s ostatnymi
@etelnair Nesúhlasím s tým, sex po svadbe hlásala cirkev ale na prostý ľud to malo minimálny vplyv.
Sex bol vtedy určite menšie tabu ako dnes, stačí si pozrieť dnešné zaostalé národy v Afrike, kmene, alebo len cigánov, ktorí žijú podobne ako v stredoveku, všetko je tam prešpikované sexualitou, títo väčšinou nevzdelaní ľudia, ktorí nemajú inú možnosť zábavy to berú ako úplnú samozrejmosť.
V stredoveku otehotnieť hanba nebola, bol to v prvom rade strach, kedže poddaní boli nevoľníci, boli úplne podriaďovaní zemepánovi, ktorý dokonca dohliadal na to kto má s kým dieťa a či mu to vyhovuje, to ale vôbec neznamená, že sa nesexovalo.
@pernik ale kmene v afrike su trochu ina vec....este v 15., 16, storoci ked moreplavci objavili niektore domorode kmene tak neverili vlastnym ociam co sa tam deje a za ich sexualne praktiky ich povazovali za zvierata (tam v australii a naokolo najma)
a strach bolo otehotniet akurat tak mimo manzelstva...v manzelstve to bola praveze dobra sprava lebo ludia normalne ratali s tym ze minimalne polovica deti sa im nedozije piatich rokov a nebude z nich nic....a zemepani na to nedohliadali
pozri, ak je ti to vyslovene nepríjemné, nikto ťa predsa nemôže nútiť aby si robila veci, ktoré sú ti takpovediac "proti srsti" .... takže, buď povieš priateľovi o čo skutočne ide a možno časom budeš ty tá iniciátorka, alebo sa budeš ďalej hlúpo vyhovárať..... a na argument typu neviem sa dá odpovedať aj: všetko sa dá naučiť....
takže suma sumárum ty sama vieš, čo chceš/nechceš a čo je pre teba príjemné/nepríjemné.... a podľa toho sa aj rozhoduj
@etelnair Samozrejme, že ich považovali za zvieratá, ale v palácoch a haciendách na europskom kontinente sa dialo to isté, možno trochu civilizovanejšou formou, no tvrdiť, že nepraktizovali orál, alebo anál, je šialené, to sa praktikuje jednoducho od nepamäti od kedy si ľudia našli všetky diery na svojom tele.
Dobre to bolo pre matku, pre zemepána to bola obrovská strata, kedže nevoľníci (80 percent obyvateľstva stredoveku) mali jediný význam a to pracovať na svojom poli, no hlavne na pánskom, tehotná žena sa stávala neschopnou pracovať, musela sa starať o deti a potomstvo, nehovoriac o tom, že bolo neslýchané aby sa párili ľudia z rôznych dedín, alebo žúp, kedže nevoľníci mali striktne zakázané sťahovať sa a dochádzalo by tak k útekom, strate pracovnej sily, rôznym konfliktom atd.
Neraz sa stávalo, že zemepán dal niektoré deti poddaných zavraždiť, alebo vyvolávali potrat, ľudia si dávali obrovský pozor s kým budú mať potomstvo a hlavne kedy.
@pernik palace a haciendy nerataj, tych bolo na percenta malicko v porovnani s inymi ludmi...a oral ci anal sa mozno praktizoval od nepamati ale nie v stredoveku v europe...tak ako v inych veciach tak aj v otazke sexu sa v europe jednoducho zastavil cas
ved medzi dedinami jasne ze nemavali deti ked boli viazani k pode...deti mavali jedine v rodine a rodina zila vlastne cely zivot pokope....a pre zemepana nebolo ziadne decko co sa na jeho poli narodilo a na jeho poli aj ostalo stratou....tento problem nastaval skor ked sa chcel niekto vydat/ozenit a prestahovat.. ked sa mu podarilo to tak uz potom mal deti len na svojom a cely zivot tam aj ostali
a tehotna zena nerobila ovela menej ako normalna...jasne ze netahala pluh v deviatom mesiaci xD ale inac bola skoda casu nebyt tehotny lebo stihnut takych 8-10 deti aby ti aspon 3-4 ostali zoberie aj cas xD
Ale nič si z toho nerob, každý, či baba či chalan chutí inak, záleží od toho ako sa stravuje napríklad.. a ak je to fajčiar tak tí sú vraj úplne hnusní Čiže tvoj ďalší Ti možno chutiť bude a ten ďalší zase nie
A jasné že sa to praktikovalo stále.. orál aj anál.. však to robia aj zvieratá (napr opice) - a ľudia predsa vedia čo je dobré
@zofkaa rob mu to potom ako sa čerstvo osprchuje a bude to v pohode keby že nie tak nech sa častejšie sprchuje a ak ani to tak nech je nejaké sladké ovocie obmedzí alkohol cigarety cesnak cibuľu...prípadne si pomôž trochou čokolády
to co chlap skonzumuje, ovplyvnuje chut semena... neviem, ci ti to niekto pisal (sa mi to nechcelo setko citat), ale pomaha ak v ten den, ked bude mat oral, chalan nebude jest psenicne vyrobky a podobne veci...
A prave naopak je dobre ak si da napriklad ananas... Ale musis sa s nim o tom porozpravat, inak to rovno mozete zabalit.
A potom este sa da aj tak, ze tu "chut" prebijes inou chutou (moja ex si to mimoriadne oblubila) trebars med, cokolada,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
prestahuj sa blizko nejakych potravin, aby si zistila, ze žrať sa da aj nieco ine
a k teme..btw. mas 16 rokov tak nefajci kokoty
a nenapadla vás taká vec, že keď bude, tak ti ho z úst dá von? ... mňa by to napadlo asi ako prvé a nepýtala by som sa kade tade zbytočnosti
@plarika nabuduce sa opytam teba co s tym, ok?
@zofkaa nerob to ked ti to nechutí, partnerovi to povedz rovno, ak to nepochopí a bude to po tebe žiadaťstále.. nestojí za to a radšej uteč kým môžeš..
Potí????
Skôr to že sa mu pod žaľuďom nahromaďuje maz a preto si poriadne treba vymívať vtáka... počuj @zofkaa nemá ti on nahodou fimózu? možno má zápal žaluďa lebo je nakazený... čiže už aj ty.... umreš ...sry
@husky jaaaaj ale sak toho nieje az tak moc. sice ked jej to vadi tak jej je toho asi aj vela. :/
ako cigan v tomto videu
» www.videotube.sk/video-videa/398...
ale nie vážne . kompromis tak sa ti nemusí spraviť do ust alebo nech papá vela ananasu
@1
máš u mňa hitíka
K téme, nech sa chlapec osprchuje, bude to lepšie, alebo si lezba.
Pochybujem, že na tom mala nejaký vplyv, cirkev bola v stredoveku čo sa týka sexuálnych experimentov asi najviac aktívna + nevzdelaný sedliak, ktorý celý deň robil na poli veľa možností zábavy nemal, čiže preťahovanie žien, detí, kráv, psov, oviec, žiab, mravcov bolo na 100 percent na dennom poriadku.
Sex bol tabu maximálne tak v 19. storočí, začiatkom 20. teho, ženy sa začínali zaujímať o svoje práva a presadzovala sa myšlienka, že sex je naozaj len na plodenie detí, dámy na úrovni si striktne vyberali kedy budú mať s manželom sex atd.
Sex bol vtedy určite menšie tabu ako dnes, stačí si pozrieť dnešné zaostalé národy v Afrike, kmene, alebo len cigánov, ktorí žijú podobne ako v stredoveku, všetko je tam prešpikované sexualitou, títo väčšinou nevzdelaní ľudia, ktorí nemajú inú možnosť zábavy to berú ako úplnú samozrejmosť.
V stredoveku otehotnieť hanba nebola, bol to v prvom rade strach, kedže poddaní boli nevoľníci, boli úplne podriaďovaní zemepánovi, ktorý dokonca dohliadal na to kto má s kým dieťa a či mu to vyhovuje, to ale vôbec neznamená, že sa nesexovalo.
a strach bolo otehotniet akurat tak mimo manzelstva...v manzelstve to bola praveze dobra sprava lebo ludia normalne ratali s tym ze minimalne polovica deti sa im nedozije piatich rokov a nebude z nich nic....a zemepani na to nedohliadali
takže suma sumárum ty sama vieš, čo chceš/nechceš a čo je pre teba príjemné/nepríjemné.... a podľa toho sa aj rozhoduj
Dobre to bolo pre matku, pre zemepána to bola obrovská strata, kedže nevoľníci (80 percent obyvateľstva stredoveku) mali jediný význam a to pracovať na svojom poli, no hlavne na pánskom, tehotná žena sa stávala neschopnou pracovať, musela sa starať o deti a potomstvo, nehovoriac o tom, že bolo neslýchané aby sa párili ľudia z rôznych dedín, alebo žúp, kedže nevoľníci mali striktne zakázané sťahovať sa a dochádzalo by tak k útekom, strate pracovnej sily, rôznym konfliktom atd.
Neraz sa stávalo, že zemepán dal niektoré deti poddaných zavraždiť, alebo vyvolávali potrat, ľudia si dávali obrovský pozor s kým budú mať potomstvo a hlavne kedy.
ved medzi dedinami jasne ze nemavali deti ked boli viazani k pode...deti mavali jedine v rodine a rodina zila vlastne cely zivot pokope....a pre zemepana nebolo ziadne decko co sa na jeho poli narodilo a na jeho poli aj ostalo stratou....tento problem nastaval skor ked sa chcel niekto vydat/ozenit a prestahovat.. ked sa mu podarilo to tak uz potom mal deti len na svojom a cely zivot tam aj ostali
a tehotna zena nerobila ovela menej ako normalna...jasne ze netahala pluh v deviatom mesiaci xD ale inac bola skoda casu nebyt tehotny lebo stihnut takych 8-10 deti aby ti aspon 3-4 ostali zoberie aj cas xD
Podľa mňa sa praktizoval, praktizoval denne a v oveľa väčšej miere ako dnes.
Ale nič si z toho nerob, každý, či baba či chalan chutí inak, záleží od toho ako sa stravuje napríklad.. a ak je to fajčiar tak tí sú vraj úplne hnusní Čiže tvoj ďalší Ti možno chutiť bude a ten ďalší zase nie
A jasné že sa to praktikovalo stále.. orál aj anál.. však to robia aj zvieratá (napr opice) - a ľudia predsa vedia čo je dobré
a ak mu tak chutíš,tak nech ťa ochutnáva od ráno do večera...veď keď to on chce robiť tebe,neznamená,že ty to musíš chcieť robiť jemu!
A dúfam,že v 17-tich ti povie,že chce mať svojho vtáka niekde inde ako v tvojej papuli a založíš ďalšiu takú diskusiu!
A prave naopak je dobre ak si da napriklad ananas... Ale musis sa s nim o tom porozpravat, inak to rovno mozete zabalit.
A potom este sa da aj tak, ze tu "chut" prebijes inou chutou (moja ex si to mimoriadne oblubila) trebars med, cokolada,...