nie, teda, keď som niekde kde mám kopu oblečenia, tak to striedam, lebo mi je ľúto nosiť stále to isté, ale keď idem napríklad na víkend domov s jedným batohom, tak si kľudne vezmem v piatok aj v sobotu do mesta to isté.
a mám v pláne to zase začať robiť tak ako na základke, že som všetko nosila až kým to nebolo špinavé a potom dala vyprať, lebo teraz sa mi stáva, že všetky veci idú do prania pár dní za sebou a nemám čo nosiť
nie a najmä ak som na intráku- nemienim nosiť každý týždeň stokilovú tašku cestou na intrák aj z intráku. ale nosím to len dva dni. nikdy sa nestalo že by som aj tretí deň zas šla v tom istom, aj ked sa poobede prezliekam, teda hento nosím len doobeda, aj tak len dva dni.
ááno, je to blee aj keď to ešte nie je spotené ani tak ale neobliekla by som si nikdy za sebou jednu vec dva dni... to proste nepasuje k mojej kreativite.
vôbec mi to nevadí.. a aj tak pochybujem, že si niekto všimne, keď mám na sebe nejakú inú variantu oblečenia, keďže takmer všetko mám čierne, tmavosivé alebo tmavomodré
nevadí..a je mi to jedno..i tak toho nemám až tak veľa a mám svoje obľúbené veci...a ani si nevšímam či iní majú na sebe to isté čo včera, lebo mi je fuk čo majú na sebe pokiaľ nie sú moc výstrední a pod. tak sa ani nepamätám, čo na sebe mali..nezaujíma ma to
kokos jaké rozmaznané to tu je, že si nedajú na seba to isté, čo mali včera, lebo majú kopu iných vecí ak to robia len pre iných tak nechápem, mnohí si to nevšímajú ani, napr. ja...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale radšej veci obmieňam
Čiže ak by som oblečenie nestriedala každý deň, za celú zimu by som na sebe nemala všetky svetre!
Nohavice si obleciem aj dva dni po sebe, max tri. Ale tricko by som si neobliekla, ani mikinu asi, tu len keby som fakt ze musela.
Proste rano si do skoly obleciem tricko, po navrate domov si ho prezleciem za ine a ked idem vecer niekam von, tak zas beriem ine.