Možno tak pol na pol a prvú možnosť som zvolila preto lebo už dlho netrávim čas v spoločnosti a nemám skoro ani s kým a chýba mi to, jediný kto mi robí teraz väčšinu času spoločnosť je moja mačka a je to dosť na prd keď s ňou si moc nepokecám.
Záleží o ako dlhom čase sa bavíme a čo počas toho času robím.
Za normálnych okolností nie, lebo sa viem zabaviť a dokonca je mi samému aj lepšie ako s niekým, lebo môžem ísť úplne len podľa seba. Ale ak som mal napríklad dovolenku a učil som sa napríklad na štátnice a nič iné som nerobil, tak to mi nesedelo a cítil som sa hrozne. Až by som povedal, že som sa dostával do depky akonáhle som si však čas vyplnil aktívnou činnosťou, tak hneď mi zasa bolo super.
Ja by som označil obe možnosti... ale ta prva je neuskutočniteľná, takže nejak tie dni prežívam robením toho čo treba, a pozeraním športov, či hraním PC hier. Pripadne keď som na brigáde no... myslim pomimo školy.
Ale stále po nej nejak túžim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Za normálnych okolností nie, lebo sa viem zabaviť a dokonca je mi samému aj lepšie ako s niekým, lebo môžem ísť úplne len podľa seba. Ale ak som mal napríklad dovolenku a učil som sa napríklad na štátnice a nič iné som nerobil, tak to mi nesedelo a cítil som sa hrozne. Až by som povedal, že som sa dostával do depky akonáhle som si však čas vyplnil aktívnou činnosťou, tak hneď mi zasa bolo super.
Ale stále po nej nejak túžim.