v prvom a poslednom vzťahu to tak bolo.. on mal vždy len reči, ale skutky som musela robiť ja aby sa niečo niekam pohlo a to ma vlastne tiež prestalo baviť
@mielikki Hej, áno, zasa som najskôr napísala, a až potom šla skontrolovať Ale mandarínky sú náhodou super! A tak teda... Ak to bude mať pokračovanie, tak držím palce!
nezvyknem, ale pokiaľ sa chlapec hneď nechytá do zvýšeného záujmu, hoci viem, že ten prvotný tam je, tak sa snažím, ale zas...mám hrdosť :p pokiaľ sa nechytá na to, na čo by mal, nechám to chvíľu na neho a ak mu nedopne, tak uzatváram kapitolu
vždy ! a za každých okolností! hlavné je nemať strach pred neuspechom, je to vlastne len myšlienka, kttoru si utvorite v hlave a davate tomu až prilišnu vážnost. Pri tom to je len myšlienka tak prečo si nespraviť trochu pozitivnejšiu myslienku ? je to len v nás . Ja zaručene vždy prvý krok spravím a nelutujem to. Bolo jedno dievča ktore si o mne myslelo ze som naprosty idiot. Aj tak som do toho isiel a už to ťaháme 18 mesiacov ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
To potom ani len netušíš či nemá záujem, alebo sa hanbí, bojí (ach)
Tak spravím ja a zlakne sa ma
(v prípade veľkého záujmu som ochotná spísať tieto tragikomické historky do blogu )
mám záujem!
@flussica šak ja dúfam, že nebude veľký, ale nedalo mi