Mam obmedzeny pohyb, kedze nasi mili robotnici namiesto toho aby robili, mi furt ale furt zizaju na zadok Sice som vstavala o 11tej, zuby som si umyvala v kybli, tak som bola zohnuta [az teraz ma napadlo si cupnut, vsak?? slight_smile: a zrazu stichli...Aha a ja z
Ani nevrav, nám išli robiť okná a miesto toho, aby začali robiť, sledovali, či sa budem prezliekať pred nimi. Zas taká exhibicionistka nie som, tak som odišla do druhej izby. No neprišiel tam jeden z nich niečo merať?!
Su to robotnici takze by si im kludne mohla povedat, ci nemaju nic na praci, ze nieco vas predsa platime ...
Mna by zaujimala jedna vec. Keby si ta tak nevsimali ci by ti to vadilo.
Lebo su uricte skupiny ludi ... ak si ich nikto nevsima tak zuria, ze su nevsimatelne a ak si ich uz niekto vsima tak zasa ich to sere, ze su vsimatelne
@14 to co mate za firmu? Zaujimave je to, ze nam robila jedna firma nieco ... a mali tam jedneho pracovnika ktori zaskakoval za kamarata a ale totoizto ten co zaskakoval nevedel nci robit a vsetk roboil zle ale pracoval.
kebyze som tam v byte bol tak ich vyhodim a volam do firmy ich, ze co to za somarov poslali. ale teraz su to vseci aj tak sukromnici
Sa chcu ukazat stary. Alebo su to mlady?
U nas bol raz jeden taky co mal cisto biele vlasy fuzy, ja som si pomyslel len jedno, ci to este zvladne a ako rozpravali to sama nadavka bola
@14 to som už aj ja musela povedať. Tiež si chlapík pýtal niečo na pitie a ja som mu dala minerálku. On sa na mňa pozrel ako na nejakého debila, či som to nepochopila a ja na presne to isté, čo ty: "Ste tu od toho, aby ste robili a nie chlastali"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
na dvore sa neda byt, kedze tam maju miesacku
Chlapi sú chlípni. Všetci do jedného
Su to robotnici takze by si im kludne mohla povedat, ci nemaju nic na praci, ze nieco vas predsa platime ...
Mna by zaujimala jedna vec. Keby si ta tak nevsimali ci by ti to vadilo.
Lebo su uricte skupiny ludi ... ak si ich nikto nevsima tak zuria, ze su nevsimatelne a ak si ich uz niekto vsima tak zasa ich to sere, ze su vsimatelne
a ver mi, keby si bol dievca a v spolocnosti tychto robosov, tak by si 100pro nemenil
kebyze som tam v byte bol tak ich vyhodim a volam do firmy ich, ze co to za somarov poslali. ale teraz su to vseci aj tak sukromnici
Sa chcu ukazat stary. Alebo su to mlady?
U nas bol raz jeden taky co mal cisto biele vlasy fuzy, ja som si pomyslel len jedno, ci to este zvladne a ako rozpravali to sama nadavka bola
podlahu.
Prišiel stavbyvedúci a chytal sa
za hlavu,
Čo ste ti, vy debili, čo ste to
porobili?
Hovoril som vám, aby ste zrána
nepili!
Ale vy nie! Vy jak takí debili!
Tak to majster, tak to pardón!
Ešte dáme sadrokartón,
do rohu sa skriňa oprie,
a musí to byť kurva dobré.