našťastie nie a preto sem aj píšem blogy, lebo viem, že si to isto neprečítajú, lebo normálny denník som si prestala písať hlavne kvôli tomu, že mi ho veľakrát čitali, ak ho našli
mama vie akurát tak zapnúť a vypnúť,ešte možno spustiť nejakú hru .....foter vie v pohode,ale dosť ma sere že iba hrá sudoku....jak keby nemohol na papieri
mamina ho vie zapnuť a hrať hry a potom si vie pozrieť e-mail, ale inak asi nič a babku som naučila to isté ale ocino ten vedel asi to isté ale on hral zložitejšie hry ale vedia pisať aj vo worde
preco vas to sere? zalozte si vo windowse vlastne konto a vsetko vybavene, moji rodicovia vedia v pohode obaja ale vzdy je to tak ze deti vedia viac ako stari
Vedia a ešte ako dobre! Neznášam keď mi otec naschvál doserie bootovanie windowsu a potom sa viem zapnúť len do linuxu a keď sa ho pýtam čo robil tak on že nič! ale keď ho už sranda prejde tak mi to už povie
Ešte tak isto neznášam keď mi haltuje systém ako malé decko!!
No u mna je to tak asi, ze asi v celej rodine ovladam PC najlepsie ja nie som si ale isty. A otec ten vie a stale ma voal lebo nieco nevie a toto ma jebe a hneva vrrrrrrrr
oco je na svojom notebooku takmer stale a vie s nim narabat ..dakedy mozno viac jak ja D mama ee ona len sem tam pride zahrat karty ale vie vo worde a tak ..trosku..
ocino je psravca siete..takze by sa pattrilo.jasne ze vie....mamina-ucitelka ionformatiky..tiez bys a patrilo takze wie..a braska?on sa o to tiez zaujima takze wie...ale nastastie mame kazdy svoj pc neni problem =DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
este aj s mojou tetou si pise
mama vie zaklad (robi v lekarni s DOS-OM aj s Windowsom? (nevim)
a daddy je uplny analfabet
nasi rodicia ziadne kompy nemali, takze su lamy
a strasne ma to zerie
Ešte tak isto neznášam keď mi haltuje systém ako malé decko!!
a mne sa na notas nedostanu aj ked blogy mi velmi radi citali(ju)