a aj keby som mala tak o tom v pohode rozpravam, ide o vysledky, nie o vedomosti. vysledky mam fajn aj teraz a aj tak hovno viem, len mam proste stastie
moj oco sa o moj proces vzdelavania nikdy nezaujimal, stacilo mu vidiet vysledne vysvedcenie alebo len pocut, ze som postupila do dalsieho rocnika (pricom som nikdy nemala zle vysledky). mama sa obcas spytala, ze co a ako, ale tiez sa do nadobudania mojich vedomosti nestarala. cize nikdy som sa s nimi k teme tahakov nedostala. a odkedy som na VS tahaky nepouzivam, pretoze v skole su vsade kamery.
našim to tušim bolo jedno, okrem toho som sa im vždy chválila ako som úspešne všetko opísala z ťaháku a mama by bola najradšej keby som ich používala aj teraz...len som na škole kde si na to dávajú extra pozor a nenechám sa predsa vyhodiť pre blbosť
uz asi 5 rokov sco som na strednej a na vyske dokopy chodievam s popisanimi rukami od tahakov takze...vie nijak extra som to nikdy netajila a problem z toho nikdy nebol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a aj keby som mala tak o tom v pohode rozpravam, ide o vysledky, nie o vedomosti. vysledky mam fajn aj teraz a aj tak hovno viem, len mam proste stastie
Mama: "Neuč sa to toľko, veď si sprav ťahák":
Vehementne odmietam.
Na VŠ spolu diskutujeme o najvhodnejších spôsoboch ukrytia.
(A to je učiteľka!
odvtedy viem po kom to mam
Mé jméno je Helen budu rád, že mají dobrou lásku
vztah s vámi, napište mi přes můj soukromý
e mail níže dovolte mi, abych vám poslal své obrázky a také říct,
si více o mně v pořádku, tady je můj e-mail privet
Adresa (helenharuni@yahoo.co.uk )
a čekám na vaši odpověď.
Tvůj ujít Helen
(helenharuni@yahoo.co.uk