lebo si mlada a chlapca mozes mat az v 18-tich ja neviem rodicia si nechcu pripustit ze uz nie sme ich male dievcatka a ze nas mozu zaujimat aj chalani..a boja sa o nas.chapes
no a tym ze mas 13 to nebude??? A pokial si ho po tyzdni predstavila ako jedinu lasku ktoru milujes (a on mal 23) tak je to NESKUTOCNA zahada preco... asi zavolame Columba nech to poriesi...
ked som mala 16 rodicia mi sice nezakazali chodit s jednym chalanom, ale doslova ho nenavideli... dost odveci to bolo... a aki boli happy, ked sme sa rozisli... niekedy je tazke pochopit rodicov...
Nemyslim si, ze to zavisi len od veku /príspevok 1, 2/...ale mozno si tvoji rodicia myslia, ze mas nato este cas, alebo ze clovek, ktoreho ty momentalne povazujes za k tebe sa najlepsie hodiaceho, sa k tebe absolutne nehodi...alebo pre teba nie je dost dobry...tazko presvedcis rodicov o opaku, ale ak mozem byt uprimna, tak sama casom zistis, ze ak ho teraz povazujes za lasku svojho zivota, za urcity cas to tak byt nemusi...kazdym vekom prichadzas na nieco nove...a zakazana laska je super...tak si ju uzivaj aj proti voli rodicov, aj tak neskor zistis ze rodicia mali pravdu - a to budes uz starsia a o zazitok skusenejsia...drzim palec
sak ved mas 13 co chces?ja v tvojom veku som musela chodit o pol osmej vecer spat teraz mam sice iab o tri roky viac ale uz nechodievam vonka nehladam chalanov..prisla som nato ze mi ich netreba lebo prvoradesjie je vzdelanie...chalan a chodenie vonka ma neuzivi ale ked vystudujem tak to dokaazem sama
rodičia väčšinou vedia, čo je pre teba dobré (ale zas nesúhlasím že majú pravdu VŽDY, patent na rozum nemá nikto...ani ty )
takže si dobre premysli či ti ten chalan stojí za to aby si sa s nimi hádala. nie že sa s rodičmi kvôli tomu nebudeš baviť a s tým chalanom sa za týždeň rozídeš s tým "že to bol aj tak debil" (lebo to je klasika)
naši mali vtedy reči, že som mladá a mám počkať, kým nebudem mať 18 (mala som 17) a kopec rečí že sa im nepáči lebo je z daleka, lebo bla bla bla.. lebo je chalan a ja ich dcéra a bla bla bla.. typické reči..
myslím že to nemôže byť dokonalé.. vždy bude mať niekto niečo proti..
@xhtml ty si to nepochopil... helusiq len naznacila, ze aj ked ta rodic vychovava nemas ho pocuvat na slovo pretoze aj TY mas mat vlastny nazor... ale pokial vlastny nazor nemas, tak ano pocuvaj radsej rodicov na slovo a vyhnes sa kope problemov.
ale ved preco by spolu nemohli chodit 13 rocne deti? Ja by som to nezakazovala ani 8 rocnym ani nikomu...ale laska vyzera v kazdom veku inak a pokial by sa spravali normalne ako 13 rocne deti a nerobili by zo seba velkych dospelakov alebo ze by spolu dokonca spavali ako dnesne deti zvyknu tak preco nie? Detska laska je predsa tak pekne nevinna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
no a tym ze mas 13 to nebude??? A pokial si ho po tyzdni predstavila ako jedinu lasku ktoru milujes (a on mal 23) tak je to NESKUTOCNA zahada preco... asi zavolame Columba nech to poriesi...
to ako preco nepocuvate nieco, co vam hovori DOSPELI CLOVEK? nechapem
Ale teraz sa už pýtajú, či ten alebo onen je ich nový "zaťko."
takže si dobre premysli či ti ten chalan stojí za to aby si sa s nimi hádala. nie že sa s rodičmi kvôli tomu nebudeš baviť a s tým chalanom sa za týždeň rozídeš s tým "že to bol aj tak debil" (lebo to je klasika)
myslím že to nemôže byť dokonalé.. vždy bude mať niekto niečo proti..