Mam problem. Mama a oco sa strasne hadaju. Ja to este aj cez zavrete dvere do detskej izby je to pocut . je to strasne... oco mamu prave pred chvilou rozplakal...a ona sa hadala este aj cez slzy... citim sa hrozne. Chcela som ist mamu ut
no bezna slovenska rodina, kym otec mamu nebije alebo jej nedrzi noz pod krkom tak je to v pohode.teda nie v pohode ale bezne a zbytocne sa tym budes trapit
ja som to zazil tiez..tiez sa hadali...ale neviem dako to so mnou nepohlo, bolo mi to luto, ale nic viac....som taky....a nic nevyriesis to, nepomozes, to je vec medzi nimi. Jedine im mozes nieco nato povedat to je vsetko.
jj ja to tiež zažívam.. moji rodičia nie sú zobratí ale Keby boli taK by sa minimálne 20 Krát rozviedli a som si tým istá.. to nič to prejde.. buď nestranná a uKáž im že ty chceš mať rodičov nie mamu a otca... (aKože oddelene)
@9 ja presne to iste...myslim ze je ovela lepsie ze uz spolu nie su,pretoze dokym boli tak tie hadky boli dost podobne ako u vas,nekonecne mi to liezlo na nervy...ale uz take 2 roky dozadu sa mi dost ulavilo a mavam ovela lepsiu naladu
no aj ja som to zazila, dokonca horsie, je to velmi zle ked dieta musi trpiet koli rodicom...skus ich poprosit, ze ak si chcu riesit problemy, nech si ich riesia mimo teba, ak nie si doma a pod.....drzim ti prsty a vela sil!!!snad bude lepsie...
Ja to poznám.. aj naši sa hádajú stále, alebo skor otec sa tu s každým niekoľkokrát za deň poháda a nieje príjemné stále to počúvať.. ale časom som si na to celkom zvykla, aj keď ma to vie dosť naštvať a šasto mám pocit, že by bolo lepšie keby sa rozišli.. ale hovoria že to nehrozí..
moji rodičia sa hádajú denne...ešte dneska mama došla že foter chce podať žiadosť o rozvod...ale aj tak sa nikdy nerozvedú,taže sa s tým netrápim...Ale inak ťa docela chápem,je to dosť nepríjemné...:/....dúfam že sa tvoji rodičia udobria
hmm dost neprijemne...ale ja ta uplne chapem..nasi sa hadaju denne...a uz sa asi 15krat chceli rozvadzat...no nikdy to nevzslo zo zaciatku ma to dost stvalo..ale teraz sa proste zavriem do izby dam si mp3 a nic nevnimam..aj keby taniere hadzali
utec z domu a napis list. Uz to nemozem dalej znasat tie vase hadky! a potom sa po 3 - 4 dnoch vrat domov mozno pomoze. samozrejme to je zly napad!
Ale urcite by to pomohlo. lebo v tedy by sa inak hadali. kazdy by kazdeho obvinoval to pre teba to pre teba. Ale vacsinou ked sa stane daka nehoda tak ti dva drza spolu a su k sebe podozrivo mili.
Mala by si si k nim sadnut a poprosit aby sa hadali radsej v posteli tam im to podje obom lepsie.
To aj ja zažívam... treba ísť vždy zakročiť! Keď ja toto počujem z ich spálne, tak tam pribehnem a zapojím sa tam aj ja, vždy sa ich snažím prekričať a ukludniť... potom sa celý deň nerozprávajú, ale na druhý deň je to ok
Som nesmierne rada, že naši sa "hádajú" len kvôli blbostiam typu- zas si nechal špinavé veci v izbe, odprac si ten tanier z obývačky a bla bla bla
Určite je nepríjemné, keď sa hádajú ľudia tebe najbližší... Nerada hovorím, aby sa niekto s niekým porozprával, ale v tomto prípade mi to príde ako dobré riešenie, keďže svojimi hádkami ubližujú nielen sebe navzájom, ale aj tebe.
eeee... no nasi sa tiez dost casto hadaju, ale sak vacsinou ich to prejde a ked ich to neprejde tak nie no... ja nemam asi taky vztah k rodicom ako ty, tak preto neberiem na velku vahu ked mama place alebo co. ale si myslim ze mame musi byt trapne ked ju dcera msi utesovat.. nechaj to tak to musi podla mna spravit cas.
aj naši sa pár rokov hádali,potom sa rozviedli...mno ako aj teraz sa občas hádajú,ale väčšinou sa nerozprávajú vôbec,a to sme s ocom susedia v podstate teraz (mno to je dosť zložité na vysvetľovanie takto a ani sa mi o tom moc nechce rozprávať)
štatistiky ale dokazujú že manželstvo sa rozpadá po 3-4 rokoch, keď je v rodine dieťa tak sa to predĺži o ďalšie 3-4 roky a s každým ďalším dieťaťom sa to predlžuje (pochopil to niekto? )
nerob si s toho nic ! to sa este vydrzat da ale vies co je ked sa tvoji hadaju 3 roky skoro kazdy den a ktomu sa ti narodi maly brat ktory ma momentalne 1 rok ? ja uz nemozem dalej nevim ci sa zabit utiect cakat trapit sa abo co vydel som pri hadkach noziky bitky plac zdrhacky s domu , bordel atd atd monetalne teras ako to pisem sa hadaju je 01:00 v noci nevladzem uz skoro som odpadol rozbyl som si celu ruku skoro som dostal zachvat ani neviem aky... neznasam ked mama place a ked chcem ist kunej nepocujem nic ine len zalez do izby toto niesu tvoje veci... je to hrozne... dnes rano ma cakaju policajti a socialne a nevim co vseko... nebyvam na slovensku ale mame sa tam vratit mozno bude sud alebo ja neviem... hrozne to je a nechcite to zazit ! brutalne sa zmeni nalada cloveka a potom uz neviem de co... som skoro nadne uplne zdrety unaveny a stale dokola sa hadaju mam neviem restat s otazkamy fakt nevie uz to je dokola 4 dni bez prestavky... to je koniec. som zvedavy co bude dalej..keby my zobraly maleho brata utekam s domu a uz ma nenajde ani boh ! majte sa pekne ...
je to cele o hovne, fakt sa s tym neda nic robit ked je to hentak v rodine? to kazi zivot vseckym co su v rodine a najhorsie je ze dakedy mi je z toho aj fyzicky zle
moji rodicia sa teraz strasne hadalia bili.a je mi to luto.povedala som mamine ze nech da rozvod lenze zevrej edte uvidi a tato s tym nesuhlai a stala na seba nadavaju a mama hodila o zem tatovi notebook.PLOSIM CO MAM ROBIT!!!!
Počuj...Dneska ...Tak .. teras presnejšie 19:50 sa hádali .. a ešte to pokračuje ... mám to domá skoro vždy ... Zajtra idem k BABKE... nie preto že mojich rodičov nemám rád. .. ale preto lebo u babky aspoň budem ... s kamarátmi, bratráncom a sesternicov ... Svojich rodičov strašne ľúbim, ale niekedy som naních veľmi nahnevaný..lebo my ubližujú, tým že sa hádaju ... Ale pevne verým, že keď sa to upokojí, tak si podajú ruky, dúfam že to budeš mať aj ty .. moji rodičia sa vždy veDia uzmieriť
Poznám :p Moja mama sa už asi 2-krat balila ze ide k mojej starej mame Najhorsie je ked sa ma pytaju ku komu chcem ist ci k mame abo ocovi Prave teraz sa hadajju...
Ja mám taký zvláštny problém moji rodičia sa rozišli keď som mala 3 a mama si našla priateľa. Nie je zlý ale hádajú sa. Nie často ale boli dva extrémy. Raz bol opitý a s mamou sa hádali bolo to hrozné a ja som tam vbehla a začala som kričať nechaj ju. Zmrazilo ho a išiel do izby.Od vtedy sa bojím len náznaku hádky. A druhý extrém keď mama išla do obyvky prepla mu program v dobe keď sa nebavili a povedal jej krava a celé sa to spustilo.Už moje prosenie nepomáhalo.Keď bolo potom mama aj ja sme sa museli upokojiť.Potom bolo dlho dobre.Oni sa hádajú za také blbosti... Ale niektoré by naštvali aj mňa.Pred pár dňami išiel na stretnutie s kamošmi po rokoch. Mamine sa na druhý deň s ním nechcelo baviť a tak predstierala,že sa s ním nebaví a takto nakoniec večer keď pozerali TV nestalo temer nič ale nebudem opisovať situáciu.A na druhý deň sme s mamou chceli ísť na nákup a potom do kina.Ale on ráno išiel cvičiť a auto nedoniesol na čas aby sme stihli nákup.Bola menšia potýčka a mama auto nevzala išli sme busom.Kino sme stihli. super!!! ale on to spravil podľa mňa naschvál. Pritom vie,že keď mamu naštve prestane sa baviť aj na rok. Neviem keď ide byť hádka strašne sa zľaknem začnem byť až hysterická.Neviem. No on nie je zlý ale je to debil
Tí moji sedia na terase a hadaju sa .......
Snazia sa ma presvedcit ze sa nehadaju ale pocut to az do obyvacky...NO situacia sa má tak...pridem za nimi poviem im aby sa nehadali .Oni mi povedia aby som bol ticho.ale ja ich neposlucham a stale im hovorím aby sa nehádali .Mamina sa rozplace .Ocino má nervi.Kricia po sebe stale
..........................
DÚFAM ZE SA DO RANA UDOBRIA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Daj príklad nejakých hádok, ako sú vážne, o čo ide ...
Na začiatok im skús povedať, nech sa nehádajú, že ti to nerobí dobre a že to ani im nepomôže ....
Ale urcite by to pomohlo. lebo v tedy by sa inak hadali. kazdy by kazdeho obvinoval to pre teba to pre teba. Ale vacsinou ked sa stane daka nehoda tak ti dva drza spolu a su k sebe podozrivo mili.
Mala by si si k nim sadnut a poprosit aby sa hadali radsej v posteli tam im to podje obom lepsie.
Určite je nepríjemné, keď sa hádajú ľudia tebe najbližší... Nerada hovorím, aby sa niekto s niekým porozprával, ale v tomto prípade mi to príde ako dobré riešenie, keďže svojimi hádkami ubližujú nielen sebe navzájom, ale aj tebe.
takze je to normalka nerob si z toho nic..
štatistiky ale dokazujú že manželstvo sa rozpadá po 3-4 rokoch, keď je v rodine dieťa tak sa to predĺži o ďalšie 3-4 roky a s každým ďalším dieťaťom sa to predlžuje (pochopil to niekto? )
Snazia sa ma presvedcit ze sa nehadaju ale pocut to az do obyvacky...NO situacia sa má tak...pridem za nimi poviem im aby sa nehadali .Oni mi povedia aby som bol ticho.ale ja ich neposlucham a stale im hovorím aby sa nehádali .Mamina sa rozplace .Ocino má nervi.Kricia po sebe stale
..........................
DÚFAM ZE SA DO RANA UDOBRIA