Je to mozne ze 21 rocnemu chlapcovi rodicia prehladavaju veci a vsetko šukatuju? Odbehol som si na 30 sekund od FB a oco uz si prijal ziadost a prezrel mi cely FB. + co sa tyka osobnych veci to ani nehovorim. Penazenka, taska na kazdodennom poriadku.
Je to možné,ale nie normálne.Iba ak by mali podozrenie,že si namočený v nejakej trestnej činnosti alebo niečo podobné,tak by to bolo pochopiteľné. A poprosím vysvetliť pojem šukatujú,človek si pod tým môže všeličo predstavovať.
šukatujú? to neviem čo znamená
ale inak aj mňa rodičia dosť kontrolujú a stavím sa,že mi prehľadávajú veci,mobil a keby som nemala zaheslovaný ntb,tak by prehľadali aj ten..ale teda,u mňa to nie je také intenzívne ako u teba
poznám pojem šukať, ktorý v istom nárečí znamená hľadať, prehľadávať ty si to trochu čudne vyskloňoval ale neva
nepíš to tu nám, ale sadkaj si s ockom na kaveji a pokecajte spolu, ak nemáš čo tajiť a on nemá žiadne podozrenie tak si vydiskutujte, že máte súkromie atd
@3 co tym dosiahnem? @4 v zivote som v nicom namoceny nebol, nekradnem, nepijem, nefajcim, nedrogujem a vidis to. @7 nie mam starsieho brata a mladsiu sestru
@9 and @all
Ano šukatovať znamená hľadať, snoriť.. Stare juho-vychodnarske slovo.
@vladqog V taske sa mi hrabu so slovami ze hladaju obedare alebo pribor kedze tam nosim jedlo. Ale pritom mi ju prehladaju celu. Alebo ked mi pride posta tak zvycajne ju nechaju tak ale obcas ju otvoria so sovami ze si mysleli ze kooperative je pre nich.. alebo ked teraz som im objednaval penazenky tak o 2 dni mi dosiel balik a otvorili ho bo ze si mysleli ze to pre nich.
normálne to určite nie je, aj keď v tejto dobe neviem či by som sa nechovala rovnako keby som mala syna... možno si im dal nejký dôvod upodozrievať ťa že berieš drogy,, alebo robíš niečo čím si môžeš posrať život.......
Inak nechápem prečo ale teraz som si uvedomila že poslednou dobou skoro všetky takéto témy beriem z pohľadu rodiča a premietam si to do situácie keby som ja mala dieťa a nie z pohľadu toho dieťaťa wtf klaudia
mas zaujimavych rodicov.... neviem, mne ked pride posta, mama mi zavola a spyta sa ma, ci mi to ma odlozit, alebo to ma otvorit a precitat mi to.... neviem si to ani predstavit, jednoducho si dost stary na to, aby si mal svoje sukromie pod kontrolou a oni by to mali pochopit....
@glamorous Nie ziaden dôvod na to nemaju.. jedine ze im nehovorim kam idem ani proste sa s nimi velmi nerozpravam. Ale v zivote som domov ani opity nedosiel. @vladqog ver mi nechcel by si takych. Zeby choroba z povolania?
J je to normálne. Aj moji rodičia si to myslia. Spokojne sa hrabú pod posteľou kde nájdu veci čo nechcú vidieť a potom sa zrucujú. Čekujú čo mi príde poštou a potom sa zrucujú že rozjebávam peniaze.
jeb na to.. kazdemu rodicovi nejak jebe.. uz to nejak pretrp tu chvilu.. ja si zamykam pc aj ked sa idem vysrat. dostuduj, zarob si a pakuj sa z domu prec
feel u....naši mi síce fb neprehladávaju, lebo nevedia ako to ovládať /občas niekoho poprosia aby im ukázal môj profil tak mám celú rodinu bloknutú/, ale oco mi lustroval instagram pravidelne, a prezeranie tašiek a vreciek je na dennom poriadku. /neskutočne ma to serie preto si dávam kabelku vždy za seba za postel keď spím/ ale niekedy to preháňajú tak, že mama má normálne vysledované v akom uhle a na akom mieste sú veci položné a potom vie s čím so hýbala a ako som sa po byte pohybovala
Alebo klasika, schovávajú papieriky s odkazmi aby vedeli či som doma
Inak ich ľúbim a už sa trochu skrotili takže v poho
@mcvpn Nemam peniaze na dildo a blbosti.. @20 aj ja rozdrbavam peniaze ale do auta a nie do alkoholu, drog a kktin tak aspon nezeby ma podporovali ale este picovat budu @21 co s tym vyhrajem? Pokial nemam caju tak zbytocne mi je ist do podnajmu.. a uz nestudujem ale pracujem. Ale keby bola prilezitost ist niekde prec tak siel by som @22 to s vecami na urcitom mieste som mal aj ja.. A nikto nic sa toho nedotkol ani.
@28@borovy mno nvm, či zrovna tá žena /muž, prostô vydaj, /svadba abo aspon zasnúbenie sa pomože, - šak bývat budú potom kde ? zas len u fotrovcov
(jedine že by dotyčná nevesta, žena bola nejaká mladá dedička, bohatá, Hiltonka abo takô daco.. :p D) :happy:
..ale myslím, že -a to možno aj x xkrát lepšie, by pomohol nejaký poriadny, relatívne stabilný, fajn flek nekde v zahraničí, za valuty, a za zahraničný plat,
@lyterka v dvojici sa da zvladnut aj podnajom ak obaja pracuju. @dreams155 On uz sa v nom vozil.. Kedze je tucny tak pindal na riadenie bo nevladal tocit volantom ale inac jazdil v nom jak saleny.
moja mama mi presne toto robí...nemám kľúč na dverách tak som si aspoň odmontovala klučku z dverí aby sa mi nevedela tak ľahko dostať do izby...raz som sa po týždni vracala domov z intráku,sedela som vo vlaku,zrazu telefón: mama.spravilami taký hysterický výstup cez mobil,že kde som jej dala peňaženku,že určite som jej ju ukradla...cestujúci už na mňa pozerali že čo to je,o 5minút mi volá,že ju už našla...ale ani prepáč ani nič...to nehovorím o tom,že ma mama má za barovú kurvu lebo sa snažím si privyrobiť si u nás v bare ako barmanka
@lyterka vieš čo,podľa mňa aj majú ja už niekedy fakt neviem či sa mám smiať alebo plakať...otec je v pohode,ten sa nestará,iba tak normálne,ale mama tá je čistá psychopatka tá ma ešte aj sleduje čo nové si kedy kúpim,za svoje peniaze mimochodom a ešte aj zato do mňa hučí
Vsak ale sa ich opytaj, tu nic nevyriesis, normalne nakric na nich, co si to vy kurvy drze dovolujete, este raz a uz ma neuvidite, to este je slaby prejav...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@2
ale inak aj mňa rodičia dosť kontrolujú a stavím sa,že mi prehľadávajú veci,mobil a keby som nemala zaheslovaný ntb,tak by prehľadali aj ten..ale teda,u mňa to nie je také intenzívne ako u teba
nepíš to tu nám, ale sadkaj si s ockom na kaveji a pokecajte spolu, ak nemáš čo tajiť a on nemá žiadne podozrenie tak si vydiskutujte, že máte súkromie atd
a co sa tyka prehladavania veci, moji rodicia si nic take nedovolia a keby si nieco take dovolili, tk po prvykrat a naposledy.....
jednoducho to normalne nie je a mal by si im dat najavo, kde su hranice, ktore nemaju prekracovat....
a este by ma zaujimalo, co take ti chceli v tej penazenke a taske najst....
@4 v zivote som v nicom namoceny nebol, nekradnem, nepijem, nefajcim, nedrogujem a vidis to.
@7 nie mam starsieho brata a mladsiu sestru
@9 and @all
Ano šukatovať znamená hľadať, snoriť.. Stare juho-vychodnarske slovo.
Inak nechápem prečo ale teraz som si uvedomila že poslednou dobou skoro všetky takéto témy beriem z pohľadu rodiča a premietam si to do situácie keby som ja mala dieťa a nie z pohľadu toho dieťaťa wtf klaudia
@vladqog ver mi nechcel by si takych. Zeby choroba z povolania?
ale akože fakt...ak ty rodičom nevieš vysvetliť, že sa nemajú, čo do toho starať, tak si nechcem predstaviť, ako veľmi budeš pod papučou
Alebo klasika, schovávajú papieriky s odkazmi aby vedeli či som doma
Inak ich ľúbim a už sa trochu skrotili takže v poho
a mne to robil otec kym u nas zil a nevysvetlila som mu to nikdy.
@20 aj ja rozdrbavam peniaze ale do auta a nie do alkoholu, drog a kktin tak aspon nezeby ma podporovali ale este picovat budu
@21 co s tym vyhrajem? Pokial nemam caju tak zbytocne mi je ist do podnajmu.. a uz nestudujem ale pracujem. Ale keby bola prilezitost ist niekde prec tak siel by som
@22 to s vecami na urcitom mieste som mal aj ja.. A nikto nic sa toho nedotkol ani.
O___ô
druhá časť bola ale vážne myslená bola....
@skvrnka nevieš ani psovi vysvetliť aby si sadol, takže tomu sa nečudujem
tak šup šup do stavu manželského.
(jedine že by dotyčná nevesta, žena bola nejaká mladá dedička, bohatá, Hiltonka abo takô daco.. :p D) :happy:
..ale myslím, že -a to možno aj x xkrát lepšie, by pomohol nejaký poriadny, relatívne stabilný, fajn flek nekde v zahraničí, za valuty, a za zahraničný plat,
prstô much-o-much € $ :letim:
a som z toho zhrozená
@dreams155 On uz sa v nom vozil.. Kedze je tucny tak pindal na riadenie bo nevladal tocit volantom ale inac jazdil v nom jak saleny.
mne to mama tiež robila
to prejde
šak sa skús s nimi o tom porozprávať