Porozprávaj sa osamote z otcom,skús mu to vysvetliť,poprípadne to ''huckanie'' na niečo nahraj,ked budeš doma z matkou a pripomenieš jej to,následne povie že to neni pravda,pusti jej to,a vysvetli jej,čo otec robí..Poprípadne na mesiac sa od nich odsťahuj,podla mňa ich to prejde,ked zistia čo to je,ked nemajú doma dcéru
Skus sa s mamou dohodnúť ze zavriete oca na psychiatriu...ked sa ti podarí tak zavolas na mamu policiu ..vsetko vykecas atd atď...k babke ta nedajú kedze asi je uz mrtva..sudim podla veku tvojej mami a oca... pojdes do domova kde vyrasties nájdeš si prácu zalozis rodinu :/ ..toto asi nechces...takze zavolaj na linku dôvery...neni správne pýtať sa tu
Neviem prečo to robia, ale poznám podobné prípady a poďla mňa sa už nesnaž ich zmeniť. Pochybujem, že by sa zmenili. Buď to vydržíš znášať do 18, alebo zdrhneš z domu. A ešte môžeš zavolať políciu, ale neviem či sa tým niečo vyrieši.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
co najskor sa zbal a vypadni, alebo chod studovat do zahranicia.. na mna keby foter stiahol ruku, tak uz sa domov nevratim
Ona hlavne nemá čo riešiť, tak rieši mňa. A trošku do zlej strany...