nie su, nikdy neboli, aj ked som bola to sikovnejsie dieta, s oblubou na mna len ich kamaratom nadavali a mojho brata ospevovali (a to som sa dozvedala od deti tych kamaratov, ktore boli moji kamarati)
@lawey neviem z akeho dovodu maju rodicia niekedy pocit, ze zpicovanie je najlepsia forma motivacie, lebo ja mam pocit, ze zatial to na mna nefungovalo nikdy
@n0win0u lenže vieš, ja si idem tak ako mi celé roky hučala do hlavy (samozrejme vyčítavo "ty počuješ len jedným uchom dnu, druhým von!" ... a si to len vypočujem, sem tam ma to sejme, vyškrábem sa z toho a stále si s klapkami na očách šlapem svoje.... a pre seba mne stačí ak som sama na seba hrdá... ale súhlasím je to ubr pičovina takáto motivácia... ak decko nie je nejak podobne jebnuté ako ja, tak často podvedome uverí tým kokotinám čo počúva od najbližších....
@dannyd14 to bolo len podnet z dopozeraného filmu nad čím som sa zamyslel ale..ak tak poznamenávaš..hm nie nie sú asi, teda nepovedali mi to a zase nemožem povedať že nie keď mi to nepovedali kto vie možno aj hej..
@amorko som ho videl nedavno a dojal ma, tak mi to napadlo. Kks ale ja som nejaky telepat. Minule hovori kamarat, ze videl vcera nejaky horor a ja ze Sinister ? ... Ze no ...kks a to som ho este pozeral vcera vecer mu hovorim, fakt bud nahoda je blbec alebo mam nejaky 6. zmysel.
no keď príde návšteva (a mám tu možnosť počúvať), tak sú na mňa hrdí až až a chvália ma na nebesia - tak neviem, či sa len nevychvaľujú pred cudzími..ale inak mi to nikdy nedávajú najavo a vždy si to musím vyžadovať, aby ocenili čo robím a ako "makám na sebe"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
"si taká istá ako tvoj nepodarený otec"
"čo si ty za dievča"
vety ktoré denno denne počúvam takže s určitosťou viem povedať že nie nieje na mňa hrdá
aspoň mamka.
a občas mi to lezie hore krkom