...no chcem sa vás spýtať na názor jednej situácie.... je to divné pretože neviem ako sa mám zachovať a birdz ma naučil že každý sa na danú temu pozerá inak ....
chcem vedieť či mám ako kamarátka podporiť moju kamarátku... páči sa jej chl
vobec to nie je prekazka. su velmi vzdialena rodina, ak sa to este rodinou da nazvat cize je to jedno... jeden znamy si vzal za zenu svoju sesternicu, maju aj deti a v pohode.
Toto mi práve pripomenulo, ako sa minule babka rozhorčovala nad tým, že sa dozvedela, že syn sestrenice či bratranca mojej mamy (ktorého som aspoň desať rokov nevidela) si nechal narásť dlhé vlasy a ja som uvažovala, že je dobre, že neviem ako vyzerá, lebo by som nechcela riešiť dilemu, či to náhodou nie je príliš blízka rodina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a vôbec nie pokrvnou, tak pohoda, nič na tom nie je.
myslím že v poho.. a druha vec je či by im to vydržalo aj tak natrvalo..
Aj si sa pýtala babky, čo ju na tom tak rozčuľuje?
Mňa nič iné, ako upchatý odtok vo vani, s ktorým sa asi babka nestretne, nenapadá
Častým argumentom v takomto prípade, za istých predpokladov býva
"Ale aj Ježiš mal dlhé vlasy!" ... To by nezafungovalo?
babka až tak náboženská nie je
ale mne v podstate to nie je jedno... kým konečne neukecám brata, aby sa prestal strihať a vtedy sa zjaví babka s nožnicami