To čo je toto za rok ......Vianoce bez snehu Veľká noc zo snehom....tomu počasiu preskočilo ......... a vôbec všetky sviatky sú také o ničom........ja osobne som ani nezaregistrovala kedy boli Vianoce keby sme nemali v obývačke stromček a nedostala pá dar
a akoby nestačilo tento rok ma čaká veľký krok budem oslavovať 18 narodeniny a strašne sa bojím pretože si uvedomujem že už budem zodpovedná sama za seba už nebudem to dieťa už budem tá dospelá.......na jednej strane sa teším na tu oslavu ak si vôbec niekto spomenie a ak bude s kým oslavovať lebo ja nemám veľa kamošiek......ale na druhej strane NECHCEM MAŤ 18 to je veľa .......
diky za vypočutie mojich starostí mne pomohlo som sa vypísala
No co uz. ja viem, ze ak sa mi teraz pordari zmaturovatť a nezoberu ma na vysku padam prec. Co ma ma drzat doma? Clvoek si musi zarobit. a ak ma zoberu na vysku tak n a tie dva tri mesiace odydem z domu si dakde zarobit preco? Zasa potrebujem peniaze na studium.
... ludia odchadzaju, ale sa maju stretat. neviem ani ako to je u teba. ale niekde je to este horsie, nemaju ani stromcke mamu vobec nemaju lebo zomrela. Vy aspon zijete a ked nie ste spolu , tak dost blbe lebo rodina by mala byt vzdy po kope. Skus navstiit brata jedneho i druheo a tak sa s nimi stretni ked ti tak chybaju.
Aaale neber to tak tragicky Maju vlastny zivot a uvidis, ze ked ty budes mat povedzme 21 a priatela, tiez si budes chciet uzit sviatky iba s nim... Zas taka veda to nie je, rodiny by sice mala byt pokope ale umelo to udrziavat a stretnut sa "len preto ze su vianoce" je podla mna horsie ako nebyt spolu na vianoce ale pocas roka sa normalne stretnut a pod.
Btw 18 nic nie je, zbytocne to prehanas, vek ako kazdy iny, len teraz ked pojdes do mesta a nahodou sa ta niekto spyta ci mas 18 tak len ukazes OP a je to Takze ziadne stresy ked si vecer vonku a ides si kupit alkohol/cigarety alebo ides do podniku ktory je 18+....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
diky za vypočutie mojich starostí mne pomohlo som sa vypísala
... ludia odchadzaju, ale sa maju stretat. neviem ani ako to je u teba. ale niekde je to este horsie, nemaju ani stromcke mamu vobec nemaju lebo zomrela. Vy aspon zijete a ked nie ste spolu , tak dost blbe lebo rodina by mala byt vzdy po kope. Skus navstiit brata jedneho i druheo a tak sa s nimi stretni ked ti tak chybaju.
A nelamentuj nad takymi vecami.
Moji rodicia zabudli na moju 19 blahozelalli mi az na druhy den.
Btw 18 nic nie je, zbytocne to prehanas, vek ako kazdy iny, len teraz ked pojdes do mesta a nahodou sa ta niekto spyta ci mas 18 tak len ukazes OP a je to Takze ziadne stresy ked si vecer vonku a ides si kupit alkohol/cigarety alebo ides do podniku ktory je 18+....