britney spears - circus, womanizer
leona lewis - forgive me
beyonce - if i were a boy
rihanna - disturbia
enrique iglesias - can you hear me?
morandi - angels
viac ma uz nenapada
Vôbec celý album Alice Coopera - Along Came a Spider hodnotím ako najlepší album čo som tento rok počul. Je to môj osobný názor, ale platí to aj v roku novej Metallicy ktorá sa zrovna nepodarila a hlavne v Čínskom roku, teda v roku, kedy sme sa dočkali Chinese Democracy, ktorý ja osobne považujem za najdrahšiu somarinu akú som kedy počul...
Good Charlotte - Where Would We Be Now, Dance Floor Anthem
Deftones - Passenger
Seether - Broken
Scorpions – When You Came Into My Life
a uplne super je Chiodos - Intensity in Ten Cities... to sa mi super pocuva v autobuse
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a inak moc nesledujem,co je novee a tak..
1. ho hooo, viacero kandidátov tu je... ale asi Orbital - Oi!
2. Portishead - We Carry On
leona lewis - forgive me
beyonce - if i were a boy
rihanna - disturbia
enrique iglesias - can you hear me?
morandi - angels
viac ma uz nenapada
Kate Perry - hot n cold
Coldplay - Viva la vida aa velaa inýých
Vôbec celý album Alice Coopera - Along Came a Spider hodnotím ako najlepší album čo som tento rok počul. Je to môj osobný názor, ale platí to aj v roku novej Metallicy ktorá sa zrovna nepodarila a hlavne v Čínskom roku, teda v roku, kedy sme sa dočkali Chinese Democracy, ktorý ja osobne považujem za najdrahšiu somarinu akú som kedy počul...
a zrovna prednedávnom Billy Talent Feat Anti-Flag-Turn Your Back
Deftones - Passenger
Seether - Broken
Scorpions – When You Came Into My Life
a uplne super je Chiodos - Intensity in Ten Cities... to sa mi super pocuva v autobuse