Túto anketu som vytvorila pretože v mojom okolí som si všimla, že v tomto roku (hlavne v 2. polovici) sa rozišlo veľmi veľa párov – aj tých kratších ale aj dlhoročných. Včera som sa o tom rozprávala s kamarátom a povedal mi to isté hoci nemáme veľa spoločných známych. Vnímate tento rok aj vy ako rok rozchodov? Či naopak?
Pre mňa osobne je to tým, že sám som sa stal jeho aktérom, preto som si viac uvedomoval, že veľa ľudí v mojom okolí sa rozchádzalo, najmä od septembra.
pretože ľudia majú pocit, že treba byť rýchly. a preto majú také nepremyslené vzťahy. nevedia, čo majú robiť, čo majú hovoriť, a majú zmätok v hlavách.
a nielen v mojom okolí, ale aj tu na Birdzi... :/ a tiež hlavne v období jeseň-zima, niektoré ešte v lete (vtedy to tak nejak výrazne začalo), čiže druhej polovici roka
ludia su zjavne spolu z nespravnych dovodov. ja si to nejak zvlast nevsimam.
skor by som povedala, ze v mojom okoli mali moji rovesnici behom roka vela svadieb, ale asi je to tym, ze sme v takom veku. som zvedava, kolkym to vydrzi viac nez 5 rokov
Hej, toto bol rok rozchodov. Ďalší rok zaútočia kobylky a o rok nato nastane smrť prvorodených. Je to kliatba iluminátov snažiaca sa potlačiť populáciu.
ja som si skôr všimla, že dosť ľudí má pošahané vzťahy a nechápem, prečo sú tí ľudia vôbec spolu, keď poväčšine len nadávajú a sú nespokojní, trápia sa. a keď aj uvažujú o rozchode, neurobia to. asi sú to masochisti, no čo už.
Ba B. som zaregistrovala vela rozchodov.. v rl asi tak do 8 ale iba jeden z nich bol dlhorocny vztah (manzelstvo) ostatne ma neprekvapili.. malo ludi v mojom veku ma vztah s perspektivou, skor su to take rychle vzplanutia... (okrem mna ale nam to aj ludia hovoria, ze ked my nebudeme spolu navzdy, tak nikto..)
boze, tale blbosti aj niekto registruje? mna tak trapi, kto sa rozisiel a kto nie... a z tych 5 a pol kamaratov co je 1 zadany asi velku statistiku nenarobim
nevšimol som,bude to asi tým,že ma tieto prijebane týždnove vztahy nezaujímaju a ked mi niekto zo známych oznámi,že je s niekým pár koho pozná mesiac,tak sa len zasmejem a absolutne ma to nezaujima......az vtedy začnem registrovat ,že je niekto vo vztahu ked su spolu dajme tomu polroka,tak si poviem "aha asi fakt na tom nieco bude "...dovtedy to beriem ako kokotinu,ktorá sa cim dalej viac rozširuje ...a to to,že šup šup do vztahu nech som IN
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Tak neviem no..
To je obdobie od Septembra po Január každý rok.
i keď možno
vlastne začiatkom roka sa takmer súčasne rozišli dve moje spolubývajúce, ale to je tak asi všetko
skor by som povedala, ze v mojom okoli mali moji rovesnici behom roka vela svadieb, ale asi je to tym, ze sme v takom veku. som zvedava, kolkym to vydrzi viac nez 5 rokov
+ sa veľmi rýchlo vymenili za iných. že proste 7rokov s jedným a zrazu sa jeden týždeň rozídeme a som v novom vzťahu
ja som sa 2x
iba
za posledné roky rozvodovosť značne narástla, 4 z 10 manželstiev končí rozvodom.