Skutočná láska existuje aj v skutočnom svete, len je trošku prikrytá pod nánosmi každodenných starostí, problémov, povinností a rutiny. Skutočná láska nie je spomalenbý záber na dvoch milencov bozkávajúcich v daždi, ale niečo úplne iné. Ale to spoznáš, keď to zažiješ. Alebo v horšom prípade, keď to skončí. Každopádne koniec niečoho takého nikomu neprajem, ale človek si hodnotu "pravej lásky" sjutočne uvedomí až po záverečnej.
@sindy3 nenasla si toho praveho na taku lasku.. moja nechcela ist do restauracie na veceru.. nechcela ist na vikend do kastiela (kde sme mohli spat a mat krasny vikend)... nepytaj sa preco existuje len vo filmoch... ona je... ale nie vzdy ju je vidno...
existuje len musis najst toho spravneho cloveka ... ktory ju bude vediet pouzit... a je jasne ze by si to musela vediet pouzit aj ty... ja tiez taku hladam
romanticka laska existuj- v mojom srdiecku vzdy som myslela ze Mr. Dokonaly neexistuje ale nasla som ho dost VELKOU nahodou ale mam ho a xcem aby to nikdy neskoncilo jednoduxo laska existuje a ak je to ozajstna laska tak je to urcite aj romanticke len ju nehladaj ona pride sama...tak to bolo aj u mna a je to tak u kazdeho napis TS keby nieco
Nič nieje krajšie ako láska a hlavne pravá láska, ja som si volakedy takisto myslela že nikdy sa nezalubim a že nikdy neprežijem to čo som videla vo filmoch...a hups stalo sa, a je to ešte krajšie....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
skutocnost je este krajsia
alebo chces odpoved pretoze si ma nestretla alebo mi niektori-re neveria a asi vedia oco dochadzaj...