Poraďte nejake dobre romanticke filmy. Nedávno bol na refresheri dobrý článok, kd bolo uvedených pár filmov, a tak som si povedal, ze si ich pozriem cez vianoce. Lenze clanok vymazali.
@marek15693 inak z toho zoznamu sa mne osobne Cemetery Junction absolutne nepacilo ostatne su fajn, 50/50 trosku iny sudok...a samozrejme este The Notebook treba spomenut
ano ano the Notebook je najväčšia dokonalosť na svete!! potom z refresherského zoznamu som videla Perks of being a wallflower, 500 days with summer a flipped, flipped je druhý najlepší romantický film pre mňa hneď po notebooku, nemôžem zabudnúť restless, a potom som ešte videla now is good, one day, art of getting by, keith, the lucky one, dear john, crazy stupid love, stuck in love, the first time, ale to bola strašná sračka, a už si asi na nič nespomeniem
skús sfilmované knihy od Nicholasa Sparksa napr. Bezpečný prístav, Milý John, Posledná pieseň, ..... alebo tiež je dobrý napríklad film Dom pri jazere alebo najobťúbenejší Kráľovstvo prsteňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Jessy`s beautiful pussy is squirting
Hot brunette MILF wants cock
Young baby doll black teen fucking
takto si predstavujem romantiku
500 Days of Summer
@mojdedo pozriem si aj taku romantiku
=> fakt najlepsi rodinny romanticky film stvorený k štedrovečernej večeri