Ahojte,
aké romantické gestá sa vám páčia? Aké vám boli určené, prípadne aké si predstavujete (tí čo žiadne nedostali, resp. nie také, aké by chceli)? Hocičo, od úsmevu až po nejaký dar, výlet, hocičo.
Môj snúbenec spravil za 4 roky nášho vzťahu to najromantickejšie gesto za náš celý vzťah. Som z toho doteraz trochu mimo a neobnášalo to ani dar, ani výlet, proste mi len povedal strašne pekné veci a myslel to úprimne
Och a na prvé výročie som dostala pieseň a jej predvedenie. Hudba bola nahrata v štúdiu a všetko vymyslené a zahrate (gitara, spev) priateľom
To bolo najväčšie gesto asi, aké som zažila.
Pre mna bolo najkrajsie romanticke gesto, ked si predo mnou otvoril a vylial srdce, povedal co naozaj citi a ospravedlnil sa mi za vsetky veci, ktorymi mi poublizoval. Povazujem to za najkrajsie romamticke gesto preto, lebo je taka povaha, ze je velmi uzavrety a bol citovo vyprahnuty, cize pre mna to hrozne vela znamenalo
Dalsie take drobnostky ktore vnimam ako pekne romanticke gesta su napriklad ked ma len tak chyti za ruku a pohladka ma, pripadne mi z nicoho nic da pusu ma vlasy, na celo, na lice, pohladka ma alebo poskrabka po chrbate
A dnes spravil tiez pekne gesto, ked som mu robila ranajky, prisiel ku mne ze krasny valentin, dal mi pusu a do ruky fajnovu bonbonieru (nezabudol mi poukazovat, ktore bonbony su najlepsie (aby som sa nezabudla rozdelit D)
mám napriklad rád také veci že podržím dvere, je to také bežné v spoločnosti ale mám radosť z toho keď to urobím ... alebo mám rád dlhé hladenie do očí alebo prejdenie prstami po tvári alebo odhrnutie vlasov ... a od tých intímnych chvíľ (ale myslené nesexuálne) proste od dotykov a bozkov až po objatia a pohlady až po držanie za ruky (v správnych okamihoch a chvílach) to mám rád napriklad...
také veci ako platenie učtov a tak mi príde take oničom, to nieje romantické (a to nepišem pretože by som niečo take nerobil, ale proste v tom nič romantické nevidím) ... a napriklad v daroch to tiež nevidím , pokial sú vylučne kupované ... je ale iné ak je nejaky dar vyrobený tým človekom presne pre toho druheho a nosí nejakú informaciu, spomienku čokolvek na čo sa nedá zabudnuť- to mi pride velmi romantické zase...
čiže niečo také ...
osobne by som chcel dostavať, básne, skladby, pekné vety určené čisto iba mne a o mne + všetky tie veci čo osm napísal vyššie, to by malo pre mňa vysokú romantickú hodnotu
minule som dostala len tak tulipániky, lebo ma vraj ľúbi hockedy ma len tak zdrapne stisne zmačkne že je veľmi rád, že ma má pobalil mi ráno papanie do roboty a spravil vodičku do flašky a tak, tie milé maličkosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nie som moc na kvetinky a otrepane frázy.
To bolo najväčšie gesto asi, aké som zažila.
Dalsie take drobnostky ktore vnimam ako pekne romanticke gesta su napriklad ked ma len tak chyti za ruku a pohladka ma, pripadne mi z nicoho nic da pusu ma vlasy, na celo, na lice, pohladka ma alebo poskrabka po chrbate
A dnes spravil tiez pekne gesto, ked som mu robila ranajky, prisiel ku mne ze krasny valentin, dal mi pusu a do ruky fajnovu bonbonieru (nezabudol mi poukazovat, ktore bonbony su najlepsie (aby som sa nezabudla rozdelit D)
mám napriklad rád také veci že podržím dvere, je to také bežné v spoločnosti ale mám radosť z toho keď to urobím ... alebo mám rád dlhé hladenie do očí alebo prejdenie prstami po tvári alebo odhrnutie vlasov ... a od tých intímnych chvíľ (ale myslené nesexuálne) proste od dotykov a bozkov až po objatia a pohlady až po držanie za ruky (v správnych okamihoch a chvílach) to mám rád napriklad...
také veci ako platenie učtov a tak mi príde take oničom, to nieje romantické (a to nepišem pretože by som niečo take nerobil, ale proste v tom nič romantické nevidím) ... a napriklad v daroch to tiež nevidím , pokial sú vylučne kupované ... je ale iné ak je nejaky dar vyrobený tým človekom presne pre toho druheho a nosí nejakú informaciu, spomienku čokolvek na čo sa nedá zabudnuť- to mi pride velmi romantické zase...
čiže niečo také ...
osobne by som chcel dostavať, básne, skladby, pekné vety určené čisto iba mne a o mne + všetky tie veci čo osm napísal vyššie, to by malo pre mňa vysokú romantickú hodnotu