Neporadíte mi nejaký úžasný romantický film,ktorý sa neskočí happy endom,ale ktorý rozplače...(Titanic viem naspamat,walk to remember som videla,p.s. I love you som videla tiez,the notebook,remember me a becoming jane tiez)
Vysvetli mi niekto z akeho dovodu zeny vyhladavaju filmy, ktore ich rozplacu?
Pridavam si to do zoznamu zenskych anomalii, ktore nikdy nepochopim, a zeny ich asi tiez nechapu.. btw najlepsia je ta, ze vytrham si obocie a potom si ho namalujem
@tommyhot plač upokojuje a uvoľňuje napätie, tak zrejme to potrebujeme, no nedokážeme sa rozplakať len tak, z fleku, tak si pozrieme smutný film a to pomôže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» www.csfd.cz/film/267384-nek...
neviem či práve romantický ale drsný
....naposledy som pozerala The Wov, krása ...
ináč Dear John, The last song a iné už spomínané...
A ďalej drámy, ktoré nie sú zrovna o tej romantike, ale rozplačú, a to je hlavne My sister´s keeper, Smrť a život Charlieho st. Clouda....
Viac mi teraz nenapadá, ale tiež by sa mi zišla nejaká inšpirácia
» www.csfd.cz/film/13350-lege...
Zoznámte sa, Joe Black
» www.csfd.cz/film/933-seznam...
Umierajúce zviera
» www.csfd.cz/film/238614-umi...
My Sister's Keeper
» www.csfd.cz/film/253027-je-...
no mňa celkom dojalo aj Nožnicovoruký Edward a Ja som Sam
- Tuck Everlasting (Tajomstvo nesmrteľných)
- Nedodržaný sľub (slovenský film, a keď nie romantický)
- Elvis a Anabella
- The brokeback mountain (Skrotená Hora)
- Horse Whisperer (Zaklínač koní)
- Water for elephants (Voda pre slony)
- Leon
- Želary (taktiež to nie je romantický film, ale zo SR/ČR)
- Dark Blue Word (Tmavomodrý svet, ani tento nie je romantik)
- Lidice
....áá kopec iných samozrejme Titanic vedie!
Pridavam si to do zoznamu zenskych anomalii, ktore nikdy nepochopim, a zeny ich asi tiez nechapu.. btw najlepsia je ta, ze vytrham si obocie a potom si ho namalujem