Jeden taký mám Ako romantických zážitkov mám veľa, ani si ich všetky nepamätám, ale tento bol prvý, tak ho mám v hlave ...
Po pekne strávenom čase s babou som išiel na vlak domov. Vlak ale 2 hodiny meškal, tak som jej zavolal a ešte chvíľku sme sa večer stretli. Kúpili sme si chipsy, navzájom sa nimi kŕmili, bozkávali a v tom sa spustil ohňostroj(nejaké otváranie letného obdobia na jazere), tak sme si ho spolu v objatí pozreli...
istý chalan mi vytvoril svojimi romantickými zážitkami takú nechuť k tomu všetkému, že sa bojím, že to ešte niekedy budem musieť zažiť.. proste všetkého veľa škodí, aj týchto romantických hovadín
Na Valentina . Do posilnovne som doniesol stol , stolicky ... na stol vazu s ruzami + veceru ktoru som navaril (ryza a kuracie prsia niesom nejaky prebornik v kuchyni ) ulepene sme na seba pozerali a rozpravali si sladke slova ... dobre sa mi nato spomina
čo ja viem, priateľ veľký romantik nieje. ale najromantickejšia chvíľka, ktorá ma totálne rozplakala, keď sa ten môj ňuňu kvoli mne rozplakal. sme sa hádali na takom kopčeku z ktorého bol pekný výhľad na hory okolo a on na mňa zo slzami v očiach pozrel a celý nešťastný predniesol "Ale ja ťa milujem, nechápeš?!" a celá hádka bola zabudnutá
mám ich viacej lebo romantiku mám rád takže napr : prechádzali sme večer v parku bolo asi -4 alebo -5 stupňov pod nulou .. bola krásne jasná obloha ... sadli sme si na lavičku zakryli sa dekou popíjali teplý čajík s termosky a pozerali na hviezdy ... spoločnosť nám robila teta sova ktorá občas upozornila na seba húkaním ...
1dina romatnicka vec, co pre mna kto spravil, bola, ze dievca za mnou preslo cele slovensko i ked ma nepoznalo. a myslim, ze to stoji za to a je to lepsie ako vase vsetky zazitky dokopy. nvm, ci sa nieco take da vobec prekonat
mám jeden, na ktorý budem asi do smrti spomínať, bol doslova magický a aj keď nie som romantický typ, prišlo mi to veľmi pekné, ako z filmu . ale nechám si ho pre seba
@antifunebracka ako môžeš povedať, že je to lepšie, než všetky naše zážitky dokopy? ako toto môžeš vedieť? si potrebuješ niečo dokázať sám pred sebou, alebo čo...
@amikadze ja kebyze si nepotrebujem nieco furt dokazovat, taxem ani nechodim ale musis uznat, ze je to VELKE gesto a nvm o tom, ze by niekto nieco podobne pre niekoho uz spravil, abo bolo prenho zrobene
@antifunebracka to chápem, určite je to veľké gesto...ale to ešte neznamená, že je to lepšie ako všetky naše zážitky dokopy...proste ma zarazilo, ako si to napísal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
obaja sme romantici
Po pekne strávenom čase s babou som išiel na vlak domov. Vlak ale 2 hodiny meškal, tak som jej zavolal a ešte chvíľku sme sa večer stretli. Kúpili sme si chipsy, navzájom sa nimi kŕmili, bozkávali a v tom sa spustil ohňostroj(nejaké otváranie letného obdobia na jazere), tak sme si ho spolu v objatí pozreli...
Prvý a posledný romantický zážitok s ním,ale...stál za to
..áno, je to súkromné .